Küçükçekmece Sinopspor yönetimi, ilk yarıyı değerlendirdi

Küçükçekmece Sinopspor yönetimi, sezonun ilk yarısını değerlendirdi

SPOR 15.12.2023 20:06:00
Küçükçekmece Sinopspor yönetimi, ilk yarıyı değerlendirdi


TFF 3.Lig 1.Grupta inişli ,çıkışlı bir grafik çizen Küçükçekmece Sinopspor kulübü yönetimi Başkan Rafet Orhan başkanlığında 2023-2024 sezonu ilk yarısını değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Küçükçekmece Sinopspor kulübü yönetimi, kulübün sezonun ilk yarısındaki performansını değerlendirdi ve aynı zamanda kulübün içinde bulunduğu koşulları, hedeflerini, taraftar-kulüp ilişkisini ve Türk futbolundaki genel durumu ele aldığı bir toplantısı gerçekleştirdi.


Başkan Rafet Orhan ,Küçükçekmece Sinopspor 'un  başarılarına odaklanmanın yanı sıra, kulübün karşılaştığı zorlukları ve başarı hedeflerini detaylı bir şekilde açıkladı. Kulübün içinde bulunduğu şartlar ve planlar, orhan'ın açıklamalarıyla birlikte netlik kazandı.  Başkan  Orhan,açıklamasında taraftar-kulüp ilişkisine de vurgu yapan başkan Orhan, taraftarların önemli bir güç olduğunu belirterek,Küçükçekmece Sinop sporu desteklemek için taraftarlardan daha fazla katılım ve desteğe ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
Başkan Rafet Orhan ,  Bizler hem idareci, hem de taraftarız. Neden iyi oynamamız gerektiğini en iyi bilenlerdeniz. Bu konuda elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. İlk devrede yapamadıklarımızı, eksiklerimizi ve hatalarımızı düzeltmek adına önümüzde kısa bir zamanımız var. Çalışmalara da başladık. İkinci devreye eksikleri tamamlanmış, iyi oynayan, keyifle seyredilen bir Küçükçekmece Sinopspor olmasını bekliyoruz.
Küçükçekmece Sinop spor'un sezon sonunda 2.Lige çıkacağına inanıyorum. Samimi konuşmak gerekirse, ben ilk yarıda daha rahat maç seyretmeyi isterdim, daha iyi futbol beklerdim. Şimdi doğru adamlarla, doğru yerlere takviye etme zamanı. İyi bir hazırlık dönemiyle yeniden yapılacak ek kadrolarla sezona başlayacağız.
Küçükçekmece Sinopspor prensiplerini yerine getiren, doğruları yapan bir kulüp. Sözlerini tutan bir örnek kulüp olmaya çalışıyor. Biz de kul hakkı yemeden, iyi çalışarak örnek olmaya çalışıyoruz. Benim 2.Lige çıkacağına tereddütüm yok. Devre arası takviyeler yaparak ikinci yarıya, çok heyecan ve sıkıntı çekmeden birlik beraberlik içinde kenetlenerek  bütünleşmiş, iyi oynayarak, futbol şöleniyle seyir zevki vererek sonuca gitmek.”
 Camialar şampiyon olur ama her şampiyon camia olamaz. Biz büyük bir camiayız, artılarımızı bilip ona göre davranmalıyız. Bu takım hepimizin. İstanbul ve Sinop'ta  yaşayan spor severlerden ilgi ve destek  bekliyoruz. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'ye  desteklerinden dolayı  kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. 
 

Haber :Yılmaz AKTEPE