Küçükçekmece Sinopspor' dan iki transfer

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Küçükçekmece Sinopspor, Furkan Polat ve Methan Genç'i transfer etti.

9.07.2023 18:42:00
Küçükçekmece Sinopspor



Küçükçekmece Sinopspor, 2023-2024 Sezonu çalışmalarına devam ederken, diğer bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, daha önce prensipte anlaştıkları geçen sezon Etimesgut Belediye spor da forma giyen 25 yaşındaki forvet Furkan Polat ve Ergene Velimeşespor' dan 26 yaşındaki orta saha ve ön libero  Methan Genç ile birer yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
Bu iki futbolcunun İstanbul' a gelerek takımla birlikte antrenmanlara başlayacağını belirten Orhan, önümüzdeki hafta içi 2,3 oyuncu daha alarak yeni sezon çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.
Furkan Polat ,1998 Doğumlu geçtiğimiz sezon Etimesgut Belediye spor da forma giyiyordu Ankaraspor, Çanakkale Dardanel, Kayserispor, Kırşehirspor, Vanspor takımları olmak üzere 4 Süper Lig, 87 2.Lig,9,3.Lig ve 10 Türkiye kupası olmak üzere 111 profesyonel maç çıktı.
Bir diğer transfer Methan Genç 1997 Doğumlu orta saha ve önliber görevi yapıyor. Geçtğimiz sezon Ergene Velimeşespor kulübünde forma giyen 25 yaşındaki oyuncu Samsunspor, Sultanbeyli Bld, Atakum Bld ve Çarşambaspor takımlarında forma giydi. Toplam 92 profesyonel maçı çıktı.
Küçükçekmece Sinop Spor' un  yeni transferlerinden Furkan Polat ve Metehan Genç, Küçükçekmece Sinop spor'a transfer olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Arkadaşlarımız ile birlikte Küçükçekmece Sinop spor'u layık olduğu yere taşıyacağız" dedi.
 

HABER / Yılmaz AKTEPE
 


 


Anahtar Kelimeler: Küçükçekmece Sinopspor' transfer