Küçükçekmece Sinopspor 'da yüzler gülüyor

TFF 3.Lig 1.Grupta Ligin  8’inci Haftası Küçükçekmece Sinopspor  kendi sahasında konuk ettiği Kırıkkale Gücü FK yı  2-0 mağlup etti.

SPOR 28.10.2023 21:39:00
Küçükçekmece Sinopspor

 

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile Türk Bayrakları ve balonlar ile süsülendi.Ankara Bölgesinden  Özer Özden,Emir Kılıçarslan ve Aykut Ulu hakem üçlüsü yönetti.

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı' nda TFF 3.Lig 1.Grupta saat 14:00’da başlayan maçta Küçükçekmece Sinopspor ile Kırıkkale Gücü FK karşı karşıya geldi.Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda lide Aliağaspor son dakika golü ile yenilen Küçükçekmece Sinopspor  sahaya mutlaka galibiyet için çıktı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Küçükçekmece Sinopspor takımı 14.Dakikada sağ kanattan ortalan topu ceza sahası içinde çok iyi takip eden Murat Can Bölükbaşın kafa vurşu top ağlarla buluştu. İlk yarıda  başka gol olmayınca  sarı lacivertli takım soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda üstün oyununa devam eden Küçükçekmece Sinopspor, dakika 90+3'de ev sahibi Küçükçekmece Sinopspor Doğan Can Diken sol kanattan aldığı topla hızla rakip ceza sahasına girdi girer girmez şık vuruşu ile topu ağlara yollayarak sahadan 2-0 galip ayrıldı. Küçükçekmece Sinopspor bu galibiyet ile puanını 13'e yükseltirken, Kırıkkale Gücü FK ise 12 puanda kaldı.

HABER / Yılmaz AKTEPE