Küçükçekmece Sinopspor Altı oyuncu ile anlaştı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup lideri Küçükçekmece Sinopspor ara transferde altı oyuncuyla anlaşarak gücüne güç kattı

SPOR 5.01.2023 02:52:00
Küçükçekmece Sinopspor Altı oyuncu ile anlaştı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta lider Küçükçekmece Sinopspor ara transferde altı oyuncuyla birden anlaşarak kadrosunu daha da güçlendirdi.


2022-2023 Futbol sezonu hedef 3.Lig olarak belirleyen Küçükçekmece Sinopspor ara transferde dokuz oyuncu ile yolları ayırması sonrası Sarı-lacivertli transfer komitesinin transfer hamleleri bitmiyor. Ligin ikinci yarısında kadrosunu güçlendirmek isteyen Küçükçekmece Sinopspor ara transferde altı futbolcuya daha imza attırdı.
11.Grupta lider olarak 3.lige çıkmayı hedefleyen Küçükçekmece Sinopspor, ara transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ertuğrul Yiğit'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını devam ettiren Küçükçekmece temsilcisi, altı yeni oyuncuyu kadrosuna dâhil etti. Sarı-lacivertliler ara transferde Eren Olmuş - Kaleci ( Cankurtaranspor), Bedirhan Batukan Ay-Stoper ( Eynesil Belediyespor), Timurcan Gök -Orta saha ( Yozgat Bozokspor ), Selim Uzun-Sağ açık ,(Erzincan Ulalarspor ), Okan Demir -Forvet (Mimarobaspor ) ve Mehmet Aydoğan-Kaleci ( Tekirdağ Sarayspor ) kadrosuna kattı.


Halkalı Çamlıkaltı Tesisleri' nde gerçekleştirilen imza törenine Küçükçekmece Sinopspor onursal Başkan Ali Çelik, Kulüp Başkanı Rafet Orhan, yöneticilerden Hüseyin Demirkol, Mustafa Ulu, Yasin Şahin, Mehmet Sunay, Özgür Karakurt ve 57 taraftar grubu temsilcileri katıldı.


Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan, “Transferde önceliğimiz  koşan, savaşan, 90 dakika mücadele eden, taraftarımıza seyir zevki yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz. 3. Lig’e çıkmak için  hedef koyduk.Orhan, “Bunun dışında elde edeceğimiz derece bizi mutlu etmez. Yeni sezon öncesi de tüm hazırlıklarımızı 3. Lig’e çıkmak için yaptık. Mevcut iskelet kadromuzu kaliteli isimlerle takviye edip gücümüze güç kattık. İyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah sezon sonu mutlu sona ulaşırız. Küçükçekmece Sinopspor 3. Lig'e çok yakışacaktır” ifadelerini kullandı.
Başkanı Ali Çelik, Şampiyon Küçükçekmece Sinopspor Başkan Rafet Orhan  ve yönetimine verdikleri emek ve bizlere yaşattıkları güzel şampiyonluk için teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz şampiyonluk olarak bizleri hem mutlu etti, hem de kentimizde birlik beraberlik ve kenetlenmemize vesile oldu.Küçükçekmece Sinopspor olarak hedefimiz 3.Lig. Ancak sportif başarıdan önce ilçe olarak birlik beraberlik ve duygudaşlığa ihitiyacımız var. Kent olarak kenetlenerek hedefe ulaşacağına inanıyorum” dedi.
HABER / Yılmaz AKTEPE