Küçükçekmece Sinop Spor'un şampiyonluk aşkı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren eden Küçükçekmece Sinopspor kendi saha ve seyircisi önünde Bilecik 1969 spor’u 3-0 yendi.

SPOR 26.03.2023 20:46:00
Küçükçekmece Sinop Spor

 

21.Hafta Küçükçekmece Metin Oktay stadında  Küçükçekmece Sinopspor, Bilecik 1969 spor takımları karşılaştı. Tekirdağ bölgesi hakemlerinden Hikmet Ayberk Han, Can Berk Yıldız, Kenan Konca ve Hatice Aydın yönetti.

21.Hafta Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nda yağmur altında oynanan maça ev sahibi takım seyirci desteğini arkasına alarak rakip kaleye yüklendi. Küçükçekmece Sinopspor, 37. Dakikada İlyaz Işık'ın attığı gole yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya da kanatlardan gerçekleştirdiği etkili ataklarla başlayan Küçükçekmece Sinopspor, yüzde yüzlük üç gol pozisyonundan faydalanamadı.

60. Dakikada rakip takımın ceza sahası içinde Okan Demir, plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Küçükçekmece temsilcisinde Okan Demir 90+2'nci dakikada güzel bir vuruşla kendisinin ikinci takımının üçüncü karşılaşmasında skorunu belirleyen golü attı ve skoru 3-0’a taşıdı.

Bilecik 1969 spor karşısında 3 puanı 3 golle alan Küçükçekmece Sinopspor, bu galibiyetle puanını 48’e yükselterek 49 puanlı  lider Çorlu 1947 Spor'un ardından ikinci sırada takibini sürdürdü.

Küçükçekmece Sinopspor Teknik Direktörü Ertuğrul Yiğit , Bilecik 1969 spor  karşısında güzel  bir maç izle ettirdiklerini söyleyerek, 3 puan aldık çok mutluyuz dedi.

Hafta içi deplasmanda berabere kaldığımızı Kazımpaşa Birlikspor maç sonrasında Bilecik 1969 spor maçını da galibiyetle noktalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Küçükçekmece Sinopspor Teknik Direktörü Ertuğrul Yiğit,deplasmanda puan kaybı sonrası İstanbul'a moralsiz geldik. Bugünde her şeyden önce futbolseverlere güzel bir maç izlettik. Güçlü rakibimizi yendik. 3 puan aldık. Çok mutluyuz önümüzdeki maçları alarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz dedi.

HABER / Yılmaz AKTEPE

 


Anahtar Kelimeler: Küçükçekmece Sinop ' şampiyonluk