Kosova Güçspor ilk puanla tanıştı

İstanbul 2.Amatör Lig 13.Hafta 3.Hafta kendi sahasında Öz Alibeyköyspor ile karşılaşan Kosova Güçspor , rakibiyle 1-1 berabere kalarak ligdeki ilk puanını aldı.

SPOR 8.04.2023 23:02:00
Kosova Güçspor ilk puanla tanıştı


Lige kötü başlangıç yapan Kosova Güçspor , Yeşilova Kemal Aktaş Stadı' nda  konuk ettiği Özalibeyköyspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı-siyahlılar  bu sonuçla ligdeki ilk puanını da almış oldu.
Yeni sezonda da Kosova Güç spor'un bundan sonra genç oyunculara daha çok önem verdiğini dile getiren Kosova Güç Spor Genel kaptanı Adem Yeşil, yıllardır alt yapılara verdikleri önemi daha da güçlendirme yollarına gideceklerini dile getirdi. Kırmızı siyahlı takımın Genel kaptanı Adem Yeşil, “Biz her sezon genç oyuncularla mücadele etmeye devam ediyoruz. Genç oyuncuları izlemek bana keyif veriyor. Bundan sonraki çalışmalarımızda alt yapılara daha çok önem vermemiz gerekiyor. Biz alt yapılara büyük önem veriyorduk bundan sonra da önem vermeye devam edeceğiz.Lige kötü başlamamıza rağmen bugün genç oyuncularımızın performansı beni mutlu etti. Kosova Güçspor gelecek sezonlarda alt yapısı ile genç oyuncuları daha güçlü bir takım olacak. Yeni sezonda alt yapılarımızdan gelen oyuncular ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.
HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Kosova Güçspor puanla tanıştı