Kaza Yaptı Motosikleti İçin Gözyaşı Döktü

Beylikdüzü`nde ehliyetsiz bir motor kurye ile otomobil çarpıştı.

BEYLİKDÜZÜ 10.06.2017 14:57:00
Kaza Yaptı Motosikleti İçin Gözyaşı Döktü

Beylikdüzü Atatürk Bulvarı'nda sürücüsünün yabancı uyruklu  olduğu bildirilen bir otomobille dönercide kurye olarak çalışan ve ehliyetsiz olan 16 yaşındaki Seyfullah Orta'nın kullandığı motosiklet çarpıştı.

Meydana gelen kazadan sonra motosiklet bir tarafa kurye bir tarafa savrulurken Seyfullah Orta " Beni bırakın bana bir şey olmaz motosikleti kaldırın " diyerek dakikalarca gözyaşı döktü.

Çevreden geçen vatandaşların  yardım ettiği ve kanayan bacağını bir şal ile sardığı kuryeye, çağrılan 112 Acil servis ekipleri müdahale etti ve tedavisi için hastaneye kaldırdı.

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kuryenin durumunun ciddi olduğu bunun üzerine daha sonra Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Bir vatandaş tepkisini şu sözleriyle dile getirdi " Gördüğünüz şu trafikte bu çocuk gibi bir çok ehliyetsiz çocuğu motosiklet üzerinde görmeniz mümkün.Canları tehlikede ve her an kaza ile karşı karşıyalar. Zavallılar üç beş kuruş para derdinde ama ehliyetleri yok, kural nedir bilmeyen bu çocukların altlarına motosikleti verenler ilk başta onlar suçlu. Peki denetim var mı? Maalesef yok. O zaman bunun gibi kazalar da ardından gelir" dedi.