İZMİR` İN KURTULUŞUNUN 92.YILDÖNÜMÜ BEYLİKDÜZÜ VE İZMİR`DE AYNI ANDA KUTLANDI

İZMİR` İN KURTULUŞUNUN 92.YILDÖNÜMÜ BEYLİKDÜZÜ VE İZMİR`DE AYNI ANDA KUTLANDI

ARŞİV 10.09.2014 05:02:00
İZMİR` İN KURTULUŞUNUN 92.YILDÖNÜMÜ BEYLİKDÜZÜ VE İZMİR`DE AYNI ANDA KUTLANDI

Beylikdüzü ve İzmir arasında yapılan bağlantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu " Direnişin şehri, kurtuluşun şehri İzmir ve sevgili hemşehrilerim. Atatürk'ün yolunda başarıyla yürüyoruz. Bu yolda bizi hiçbir kuvvet durduramaz. Ne mutlu 9 Eylül' e, ne mutlu İzmir'e, ne mutlu Türkiye Cumhuriyeti' ne " dedi.

Kocaoğlu İzmir'in kurtuluşunun ilk kez İzmir dışında kutlandığını da ifade ederek; İzmir' den Beylikdüzü' ne selamlar gönderdi ve gençlerin Türkiye ve dünya var oldukça Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkmaya devam edeceğini ifade ederek " Yaşasın 9 Eylül, yaşasın İzmir, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti " dedi. 

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da " Bir milletin uyanışı ve o milletin bağımsızlık mücadelesinin son günü, onun için biz İzmir'deki bu güzel anı Beylikdüzü'nde de on binlerce vatandaşımızla coşkuyla yaşıyoruz. Selam olsun bütün İzmir'e. Şimdi hep birlikte İzmir marşımızı okuyup İzmir' deki vatandaşlarımızı selamlayalım"  dedi ve onbinleri bulan kalabalık ellerinde Türk bayraklarıyla İzmir marşını hep bir ağızdan söyleyerek İzmirlileri selamladı

İREM DERİCİ BİNLERE SESLENDİ

 

İzmir' in kurtuluşunun 92.yılı kutlamalarının ardından İrem Derici, birbirinden hareketli eserleri seslendirerek alanı dolduranların coşkusunun devam etmesini sağladı.Son günlerde müzik piyasasında adından sıkça söz ettirmeyi başaran İrem Derici, lösemi hastası Damla'yı sahneye çağırdı "Zorun ne sevgilim" adlı eserini "Benim meleğim" dediği Damla ile birlikte söyledi.

 

Beylikdüzü konserinden birkaç gün önce attığı twetlerde " Yarın Beylikdüzü konserimde Damla' ma verdiğim sözü tutuyorum. Doktorundan izni de koparmış" diyerek sevincini hayranlarıyla paylaşan İrem Derici' ye alandakiler seslendirmiş olduğu bütün eserlerde eşlik etti.