İYGAD, GAZETECİLERİ İFTARDA BULUŞTURDU

Kısa adı İYGAD olan İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği, düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde bölgede bulunan gazetecileri biraraya getirdi.

BÜYÜKÇEKMECE 11.06.2016 22:01:17
İYGAD, GAZETECİLERİ İFTARDA BULUŞTURDU

Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe’de verilen, 150 den fazla basın mensubunun katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan İYGAD Başkanı Mehmet Mert davetlilere katılımları için teşekkür etti, birlik ve beraberliğin önemine değinerek,dernek olarak bu tarz organizasyonlara önem verdiklerinin altını çizdi.

“İYGAD olarak yaptığımız çalışmalarla siz meslektaşlarımıza nasıl en iyi şekilde hizmet verebiliriz konusu üzerinde duruyor ve bu tempoyla çalışıyoruz” şeklindeki sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Mert derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler de verdi.

Kaya Ramada’da bir ofis açıldığını, dileyen gazetecilerin orayı çalışma ofisi olarak kullanabileceklerini belirten Mert “bu yıl ilkini düzenlediğimiz ve geleneksel olmasını hedeflediğimiz ‘Yılın Zirvedekileri’ isimli bir yarışmada haber, röportaj, köşe yazısı, gelecek vaad eden gazeteci adayı dallarında ödüllerimiz olacak. Sekiz dalda dağıtacağımız bu ödülleri, demokrasi kültürümüzün güçlendirilmesi, halkın bilgi alma ve gerçekleri öğrenme hakkının yaygınlaştırılması ve yerel gazeteciliğin güçlenmesini sağlamak amacıyla düzenliyoruz. Katılımcı arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

İYGAD`A TEŞEKKÜR ETTİLER

"Gerek iş yoğunluğu, gerekse özel durumlar nedeniyle arkadaşlarımızla bir araya gelemiyorduk. Ortam çok güzel, arkadaşlar bir araya gelip sohbet etme imkanı bulduk" diyen gazeteciler, İYGAD yönetim kuruluna teşekkür ettiler.