İsmail Yalçın "ADAM"

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için aday adayı başvuru sayısında artış oldu.

ARŞİV 1.11.2013 03:22:00
İsmail Yalçın

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı için Dr.Atilla Yılmaz, Mehmet Üzer ve şu anki Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Vehbi Orakçı, son gün Velittin Küçük ve Av.İbrahim Bülbüllü'nün başvurusu ile aday adayı başvuru sayısında artış oldu.

 

Ancak Beylikdüzü'nde kulislerde Belediye Başkanlığına Aday adayı olması muhtemel gözüken genç pırıl pırıl bir isim vardı. Ama o isim, Belediye Başkanlığı için değil, Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu.Bu kişi tanıdığım günden beri ağırbaşlı halini ve dik duruşunu zerre kadar bozmadı. Hani bazı insanlar için "Adam Gibi Adam" tabiri kullanılır ya; bize göre Yalçın  "Adam gibi Adam" değil  "ADAM" dır. Başkanlığa yakıştırdığım birkaç aday adayından, hatta favori diyebildiğim kişiydi. Eğitim derseniz aldığı eğitim pekala yeterliydi. Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim (Yüksek Lisans) okudu.Yüksek lisansını da tamamlamış yerel yönetimlerde de tecrübeli,işini bilen ve severek yapan, kimseyi kırmamaya özen gösteren bir kişiliği vardı.İnsanların kendisinden beklediğini yapmadı.Yani Belediye Başkanlığı için aday adayı olmalıydı,ama olmadı.Yeter ki hizmet olsun; Ankara olmuş Beylikdüzü olmuş onun için farketmezdi.İsmail Yalçın için memleketin her neresi olursa olsun herşeyin başında hizmet  geliyordu. Çünkü çok farklı olduğunu kendisinden duyduğum projeleri vardı onun. Aday adaylığı konusunda vefalı davrandığını düşünüyor,İnşaallah böylesi onun ve  memleketimiz için "hayırlısı olsun" diyor,

www.beyhaber.com olarak Sayın İsmail Yalçın Başkanı hak ettiği yerlerde ve platformlarda görebilmeyi ümid ediyor,  başarılar diliyoruz.