Hendek'de hakem rezaleti 3-3

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinopspor ,Hendekspor takımları Sakarya Hendek Atatürk Stadında karşı karşıya geldi.

SPOR 3.04.2023 00:53:00
Hendek

 

Ligin 23.Haftası Küçükçekmece Sinopspor deplasmanda karşılaştığı Hendekspor maçında hakem skandalı yaşandı. İki penaltı,2 kırmızı kartla ve müsabakanın uzatma dakikalarında 90+ 13'de  tartışmalı şekilde penaltı golü ve kırmızı kartları ile Hendek'de hakem rezaleti 3-3
Sakarya Hendek Atatürk  Stadı' nda haftanın önemli maçını Zonguldak bölgesinin Umut Kılıç, İlknur Ülker, Gökhan Apaydın hakem üçlüsü yönetti. .

Soğuk ve yağmur altında oldukça zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmadan galip çıkmadı. Adeta gol düellosu şeklinde geçen müsabaka karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.
Küçükçekmece Sinopspor, 13.dakikada İlyaz'ın  golü ile 1-0 öne geçti. Bu gole Sakarya Hendekspor, 30. Dakikada Tolga'nın penaltı golü ile cevap verince skora denge geldi  Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1  sona erdi.
İkinci yarıya da istekli başlayan İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor, 59.Dakikada Sakarya Hendek Sporlu oyuncu topa elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi Umut Kılıç penaltı noktasını gösterdi. Sarı-lacivert takımıda topun başına geçen Okan topu ağlara yollayarak skoru 2-1 yaptı.
Kalesinde gördüğü golden sonra gol ve goller için misafir takım kalesine sağlı sollu ataklar geliştiren Sakarya Hendekspor 65. Dakikda Erdal'ın şık golü ile 2-2 yaparak skora yeniden eşitliği getiren Mavi-beyazlılar, maçı bırakmaya niyetli olmadığını gösterdi.
Küçükçekmece Sinopspor ,75.Dakikada İlyaz  ile bir kez daha öne geçmenin sevincini yaşadı 3-2. Maçın bu skorla biteceği beklenirken 90+13 tartışmalı şekilde verilen penaltıyı ev sahibi takımda Ümit'in attığı gole skoru 3-3’e getirmenin sevincini yaşadı. Sakarya Hendek spor'da Erdal,Küçükçekmece Sinopspor ise Mert kırmızı kart gören oyuncular oldular. Bu  dakikadan sonra başka gol olmayınca maç 3-3 sona erdi.  
Bu skorla Küçükçekmece Sinopspor 52, Arifiye Kalaycıspor 53 ve 55 puan ile Çorluspor 1947  23.Haftayı kapatmış oldu.
HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Hendek' hakem rezaleti -