EYÜBOĞLU ?HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ?

BÜYÜKÇEKMECE 12.05.2017 21:18:29
EYÜBOĞLU ?HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ?

Büyükçekmece Tepecikspor Kulübü Fahri Başkanı Temel Eyüboğlu, ilk kez düzenlenen bir basın toplantısında gazetecilerle biraraya geldi.

Teknik Direktör Armağan Turhan' ın da hazır bulunduğu basın toplantısında Başkan Eyüboğlu kulübün en büyük sıkıntısının tribün olduğunu ve bu konunun en kısa sürede çözümlenmesi gerektiğini söyledi.

 

“ HATAMIZI KABUL EDİYORUZ "

Büyükçekmece Tepecikspor Kulübünün küme düşmesinden dolayı hayli dertli ve üzgün olduğu gözlenen Eyüboğlu, konuyla ilgili şunları söyledi "Düşme mücadelesi verdiğimiz bütün rakiplerimiz milletvekillerini ve bakanları arkalarına alarak maçlara daha güçlü çıktılar. İş de buraya kadar geldi. Fethiye bizden iyi çalıştı. Hiç kimse suçlu aramasın. Eğer bir suçlu aranıyorsa birinci suçlu biziz. İkinci suçlu şurada tribünler vardı; üç sene önce yıktık. Tesis olarak en güzel yerlerden birine sahip olmamıza rağmen üç seneden beri bir tribün yapımına başlanılamadı. Bölge halkı ve taraftarlar üç yıldan beri kendi sahasında maç izleyemedi. 2.Ligde tam altı yıl mücadele ettik. İlk yıl direk şampiyonluğu kaçırdık. İkinci sene düşme tehlikesi yaşamadan hep Play Off potası içinde kaldık. Necmi Kadıoğlu Stadı’nda 3 sezon oynadık. Buraya seyirciyi getirmek çok zor oldu. Büyükçekmece Stadı'nda da eksikleri vardı. Belki orada oynayabilirdik."

 

 

“HİÇ KİMSE BİZİ ÜVEY EVLAT YERİNE KOYMASIN”

Başkan Eyüboğlu bundan sonra basın mensuplarıyla daha sık biraraya geleceklerini belirterek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Artık geriye dönmek istemiyorum. Bugünden itibaren siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızı daha sık içimizde görmek istiyoruz. Biz 2.Lig'den göz göre göre düştük. Düşmek kelimesini kullanmak istemiyorum ama düşmek kadar kötü bir şey yok. Biz Diyarbakır’a gittiğimiz zaman da, Trabzon’a gittiğimiz zaman da Büyükçekmece ilçesini temsil ettik.

Gittiğimiz  bütün deplasmanlarda kamu kurum ve kuruluşların önde gelenleri maçta takımlarına sahip çıkıyorlar. Her maçta takımlarının yanlarında olup bu camiaya desteklerini gösteriyorlar. Biz Büyükçekmece’yi hatta İstanbul’u temsil ediyoruz aynı hassasiyeti bizim mülki amirlerimiz maalesef göstermiyorlar. Bizler Büyükçekmece Tepecikspor olarak herkesi burada sağduyuya davet ediyoruz. Borçsuz bir kulübüz, bu şekilde de yolumuza devam ediyoruz. 

Büyükçekmece’deki insanlarımızın, halkımızın, mülki amirlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının kulübe sahip çıkması lazım. Kaybedecek zamanımız yok. Eğer Büyükçekmece Tepecikspor takımına sahip çıkılmazsa amatör lige kadar düşeriz.” 

 

“HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Herkesten destek beklediklerini şu an için en önemli sorunlarının ise tribün olduğunu ifade eden Eyüboğlu sözlerine şöyle devam etti;

“Buraya bir şey yapılması lazım. Sahiplenilmesini istiyoruz. Bu işe el atmamız lazım. Tahammül edecek halimiz kalmadı. Bizlere STK’ların hiçbir desteği yok. Belediyemizin ön ayak olması lazım. Belediyemiz tribünlerimizi yapsın, bu tadilat bittiği zaman bir sonraki yıl hedefimiz kesinlikle TFF Birinci Lig olacaktır. Bu güzide spor kulübüne itilmişliği ezikliği yaşatmasınlar. Seçim zamanları nasıl bizleri hatırlıyorlarsa şu anda da hatırlamalarını bekliyoruz. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün'ün Tepecikspor' a kucak açmasını istiyoruz. Biz teknik ekip ve oyuncularımızla kendisine ilerleyen günlerde bir ziyarette bulunacağız. Tribün yapımına başlanmadığı takdirde de biz kendimiz başlayacağız. İmece usulü yapacağız."

 

“MASA BAŞINDA FETHİYE LİGDE KALDI BİZ KAYBETTİK”

Teknik direktör Armağan Turhan ise  son 6 hafta önce göreve geldiğini, futbolun çirkin yüzünü karşılarında bulduklarını, masa başında bu işi kaybettiklerini söyledi. Turhan şu ifadeleri kullandı “Ben bir çok takımda çalıştım. Buraya da üçüncü gelişim oldu. Son altı maçta görev yaptım. Takımın düşmesinde bir sürü eyken var. Karşımızda maalesef futbolun çirkin yüzünü bulduk. Masa başında bu işi kaybettik. 5-1 yendiğimiz Fethiye inanılmaz sonuçlar alarak ligde kaldı. Burada görev yaptığım süre içinde de inanılmaz iyi bir tesiste çalıştık. Futbolcuların paralarının verilmediği yönünde çıkan baberler tamamen yalan ve asılsız haberler. Ben futbolculara zamanında para yatırıldığına bire bir şahit oldum. Büyükçekmece Tepecikspor’un düştüğü bu yerden kalkması için desteğe ihtiyacı var.” 

Basın toplantısına katılan gazetecilere teşekkür eden Başkan Eyüboğlu toplantıdan sonra tesisi gezdirerek bilgiler verdi.