Başkan Akgün "En sadık dostumu kaybettim"

Büyükçekmece`nin sevilen siması Erdal Doğan, önceki geçirdiği beyin kanaması sonucunda yaşamını yitirdi

BÜYÜKÇEKMECE 26.01.2016 14:32:46
Başkan Akgün

Büyükçekmece`de 7`den 70`e herkesin çok sevdiği Erdal Doğan`ın vefatından derin üzüntü duyduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "En sadık dostumu ve en değerli arkadaşımı kaybettim" ifadesini kullandı. Büyükçekmece`nin çok sevilen simalarından ve merkez çarşısı esnafının maskotu olarak bilinen Erdal Doğan`ın genç yaşta hayata gözlerini yumması ilçe halkı tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar

Büyükçekmece`nin sevilen siması Erdal Doğan, önceki geçirdiği beyin kanaması sonucunda yaşamını yitirdi. 37 yaşında yaşamını yitiren Erdal Doğan, Büyükçekmece Güzelce Cemevi`nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Güzelce Mezarlığı`nda toprağa verildi. Cenazeye yoğun katılım gösteren Büyükçekmeceliler Doğan`ı son yolcuğunda yalnız bırakmadılar.

"O`nu asla unutmayacağım..."

Cenazede çok üzgün olduğu gözlenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Büyükçekmece`deki en sadık dostumu, en değerli arkadaşım Erdal Doğan`ı kaybettim. Kendisine yüce Allah`tan rahmet diliyorum. Saflığını, temizliğini, gülen yüzünü hiçbir zaman unutmayacağım, onu hep hatırlayacağım. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin, ruhu şad olsun" diye konuştu.