Ekrem İmamoğlu`ndan Veda Buluşması

Programda bir konuşma yapan İmamoğlu Eylül 2009 CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı  olarak göreve başladığını hatırlattı.

BEYLİKDÜZÜ 8.07.2013 22:06:18
Ekrem İmamoğlu`ndan Veda Buluşması

"CHP Genel Merkezinin açıkladığı açıkladığı genelge gereği  İlçe Başkanı eğer farklı bir görev yapmak istiyorsa 15 Temmuz tarihine kadar görevini bırakmak zorunda. Parti üyelerinden ve halkımızdan gelen destekle beraber sizlerin huzurunda da açıklamayı  uygun gördüm. 2014 Mart ayında yapılacak Yerel seçimlerinde  Belediye Başkan adayı  olma yönünde kararımı verdim. Bugünkü buluşmamız İlçe başkanlık görevine veda buluşması, sonrası elbette kısmet süreci. Yani yeni bir başlangıç"  dedi.

 

"BEYLİKDÜZÜ ÜRÜN ALINACAK BİR TARLA"

İmamoğlu konuşmasında şunları söyledi "Tabiri caizse Beylikdüzü ürün alınacak bir tarla bu tarlada eğer iyi ekin oluşturursanız, alt yapısını iyi oluşturursanız bu topraklar size istediğiniz ürünü verir. Beylikdüzü tarihinin yaşayan canlı tanıklarıyız  henüz beş yıldır ilçe olan Beylikdüzü'nde ilerisi için iz bırakacak iyi hizmetler yapılması gerekir. Beylikdüzü için yaptıklarımız ve yapacaklarımız çok kıymetli. İz bırakılan birçok husus ileride iyi ya da kötü anılacak. Biz iyi anılanlardan olmayı hedefliyoruz. Bu noktada görev alan herkesin bu sorumlulukla görev yapması gerekir"

 

"ÖZÜR DİLİYOR, HELALİK İSTİYORUM"

"Beylikdüzü için geçmişe gururla bakan geleceğe de umutla bakan bir hemşehriniz olarak bir Ekrem kardeşiniz olarak bundan sonra siyasetin farklı bir bölümüne adım atıyorum. Geçmişe dönük kırdığım bir kalp olabilir üzdüğüm bir kardeşim olabilir, hepsinden özür diliyorum helallik istiyorum. Vazifemizi gerektiği gibi yerine getirmişsek de o zaten bizim görevimizdi. Sizler bize destek veriyorsanız bu yola çıkıyorum".  

 

Haber Oğuz Cevher

( www.beyhaber.com )