Dostça başladı dostça bitti

İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grupta Küçükçekmece ilçesinin iki köklü kulüplerinden Sultanmuratspor ile Kosova Güçspor ligin son haftası karşı karşıya geldi.

SPOR 25.06.2023 22:48:00
Dostça başladı dostça bitti


Ligin bitimine bir hafta kala 1.Amatör lige çıkmayı garantileyen Sultanmuratspor son hafta prestij maçına çıktı.Yeşilova Kemal Aktaş Stadında oynanan maçı Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Kızılay Küçükçekmece şube Başkanı Hüseyin İpek ,İASKF yönetim kurulu üyesi Naser Serbest yansı sıra çok sayıda sporsever izledi.
1.Amatör lige çıkmayı garantileyen Sultanmuratspor oyuncular ,Kosova Güçsporlu oyuncuların alkışları ile sahaya çıktılar.Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi,iki takımın ortaya koyduğu güzel futbol ve mücadele izleyenlere keyif verdi.
Karşılaşma sonrası Sultanmuratspor Genel Kaptanı İbrahim Şakiroğlu yaptığı açıklamada bir yıl sonra tekrarn 1.Amatör lige çıktığımızı için mutluyuz.Bu başarıda bizlere futbolcu konusunda büyük destek veren İFAspor kulübüne ve teknik direktör Ali Asker Kılıç ve Hüsamettin Özköşkoğlu hocamızı deste ve emeklerinden dolayı kulübümüz adına çok teşekkür ederim. 18 Hafta yağmur çamur demeden ligin son haftasına kadar kendilerine ve kulübümüze yakışır sahada mücadele vererek başarıda büyük pay sahibi olan futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ederim ifadelerine yer verdi


Anahtar Kelimeler: Dostça başladı dostça bitti