DEÜ'den İzmir Kiraz'a sinema salonu

DEÜ'den İzmir Kiraz'a sinema salonu

2.02.2022 10:38:41
DEÜ

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin (DEÜ) İzmir’in Kiraz ilçesine kazandırdığı DEÜ Veteriner Fakültesi bünyesinde açılan sinema salonu, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik’in Şoför Nebahat filmiyle perdelerini açtı. DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, bilimsel sorumluluklarının yanında topluma hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, gittikleri her yere değer katmaya devam edeceklerini belirtti.

İZMİR (İGFA)- Dokuz Eylül Üniversitesi’nin (DEÜ) İzmir’in hayvancılık merkezlerinden Kiraz ilçesine kazandırdığı ve kentin ilk ve tek veteriner fakültesi olan DEÜ Veteriner Fakültesi, halk
sağlığının korunmasında ve hayvancılık sektörünün gelişmesinde sunduğu hizmetlerin yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile de bölgeye değer katıyor.

155 öğrencisi ve mensuplarıyla Kiraz’a önemli bir canlılık getiren DEÜ Veteriner Fakültesi, Kiraz Belediyesi iş birliği ile ilçeye kazandırdığı sinema salonunu bölge halkının hizmetine sundu. Kiraz
Belediye Başkanı Saliha Çınar ve DEÜ mensuplarının katılımıyla perdelerini açan sinema salonunda ilk gösterim ise geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta oyuncusu Fatma Girik’in anısına Şoför Nebahat filmiyle yapıldı.


Haber Kaynak : İGF
Anahtar Kelimeler: deü'den izmir kiraz'a sinema salonu