Canpolat, yeni sezon için iddialı konuştu

Canpolat, yeni sezon için iddialı konuştu

SPOR 26.07.2023 07:18:00
Canpolat, yeni sezon için iddialı konuştu

 

2023-2024 futbol sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK ,13 Ağustos’ta top başı yapacak.
Takımın çalışmaları hakkında bilgi veren Avcılar Tahtakale Kartalları FK Başkanı Yılmaz Canpolat, "öncelikle yeni sezonun tüm spor kulüplerine hayırlı olmasını diliyorum. Avcılar Tahtakale Kartalları FK olarak İstanbul Süper amatör ligin yeni takımlarındayız. Yeni futbol sezonuna Bölgesel lige çıkmak için hedef koyduk. Bu doğrultuda , 2023-2024 futbol sezonunda 13 Ağustos’ta top başı yaparak çalışmalarımıza başlayacağız." dedi.


Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK Dış transferde, bünyelerine uyan karakterli oyuncular aldıklarını vurgulayan Canpolat, "Bu tecrübeli oyuncuların, alt yapımızdan gelen genç futbolcularımıza çok yararlı olacaklarına inanıyorum. En büyük arzum, en az 6 Tahtakale Kartalları FK futbolcumuzun ana kadroda yer alması. Başarı, o zaman daha keyifli olur.
Dışarıdan gelen futbolcularımız da Tahtakale Kartalları FK için mücadele edecekler, ama kendi çocuklarımızın ana kadroda yer almasından çok mutlu olacağım. Hocalarımızdan da alt yapıdan genç futbolcularımıza daha fazla şans vermelerini istedim. Tabi ki bu, alt yapıdan gelen genç futbolcularımızın gayretine ve çok çalışmalarına bağlı, A takımı, tecrübeli ve deneyimli hocaya teslim edeceklerini  belirterek, "Bu yıl daha deneyimli, daha tecrübeli ve bizim alt yapımızdan gelenlerle daha genç bir takım oluşturduk. İddiamız bu yıl da devam ediyor. Geçen yıl yaptığımızı Süper amatör lig'de  gerçekleştirerek Bölgesel Amatör Lige yükseleceğiz. Ama bizi asıl hedefimiz 3. Lig. Bu hedefimizden geri adım atmıyoruz. Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK 'ya de 3. Lig yakışır" diye konuştu.
HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Canpolat sezon iddialı konuştu