Büyükçekmece Belediye Meclisi`nin 2. oturumu gerçekleşti

Büyükçekmece Belediye Meclisi`nin Eylül ayı ikinci oturumu TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleşti.

BÜYÜKÇEKMECE 8.09.2016 13:03:39
Büyükçekmece Belediye Meclisi`nin 2. oturumu gerçekleşti

Belediye Başkan Vekili Coşkun Tanış başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında gündemdeki 3 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündemdeki 3 madde karara bağlandı

İlk oturumda gündeme gelen ve komisyonlara havale edilen 3 gündem maddesinin görüşüldüğü ikinci oturumda komisyon raporları okunarak oylandı.

Gündemin ilk maddesi olan Celaliye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde Cumartesi günleri kurulan  semt pazarının Sudi, Özkan Caddesi`!ne taşınması hususu komisyon raporu doğrultusunda oybirliğiyle kabul edildi.

Gündeme ikinci madde olarak gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin 18.03.2016 tarih ve 563 sayılı Meclis kararıyla tadilen onaylanan Mimarsinan Merkez ve Batıköy mahalleleri 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı`na Büyükçekmece Belediyesi Plan Bütçe Müdürlüğü`nce yapılan itiraz İmar Komisyonu raporu doğrultusunda CHP grubunun oylarıyla oyçokluğuyla kabul edildi.

Gündemin son maddesi olan Mimarsinan Merkez ve Batıköy mahalleleri 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı`na yapılan itirazların müzakeresi hususu da yine İmar Komisyonu raporu doğrultusunda oybirliğiyle kabul edildi.