Bursa'da hayvan dostu Mustafakemalpaşa

Bursa'da hayvan dostu Mustafakemalpaşa

2.02.2022 10:22:33
Bursa

Bursa'da gençlerle birlikte sokak hayvanları için kedi ve köpek kulübesi yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, minik kanatları unutmadı, çocuklarla birlikte atık malzemelerden kuş evi yaptı.

BURSA (İGFA) - “Gözünüz arkada kalmasın. Can dostlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz” diyerek 365 gün sokak hayvanları için adeta seferberlik başlatan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın sosyal farkındalığı artırmak ve yeni nesli bilinçlendirmek amacı ile başlattığı çalışmaları meyvelerini veriyor.

Göreve gelir gelmez barınak başta olmak üzere altyapı, tarım ve sosyal donatılar konusunda devrim niteliğinde adımlar atan Başkan Kanar, son olarak Veteriner İşleri Müdürlüğünü kurduklarını ve hizmet vermeye başladıklarını açıkladı.

Her ay yüzlerce çocuğun ziyaret ederek zaman geçirdiği Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Evi iyileştirmelerin yanı sıra besleme ve tedavi sürecini en üst seviye taşıyan Mustafakemalpaşa’da sokak hayvanları için yürütülen çalışmalar örnek seviye yükseldi.

Geçtiğimiz haftalarda gençlerin çağrısına kayıtsız kalmayarak onlarla kulübe yapımına koyulan başkan kanar, bu kez de doğanın en zarif ve naif türleri kuşlar için kolları sıvadı.


Haber Kaynak : İGF
Anahtar Kelimeler: bursa'da hayvan dostu mustafakemalpaşa