Bursa Mustafakemalpaşa gazetecileri unutmadı

Bursa Mustafakemalpaşa gazetecileri unutmadı

10.01.2022 12:42:31
Bursa Mustafakemalpaşa gazetecileri unutmadı

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

BURSA (İGFA) -Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede yerel gazete ve radyo çalışanları, ulusal ajans temsilcileri ve köşe yazarlarıyla buluştu.

Basın mensuplarının yapılan çalışmaların halka doğru ve zamanında iletilmesinde, başarıların alkışlanmasında, sorunların daha hızlı giderilmesinde önemli bir görev üstelendiğini belirten Başkan Kanar, demokrasinin öznesi olan basının milletin ortak sesi olduğunu söyledi. İlçede yaşanan her türlü gelişmelerden anında haberdar olmamızı sağlamak adına özveriyle çalışan yerel basına kentin tanıtımı ve her açıdan gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalarımızda daima yanımızda olmalarından dolayı içtenlikle teşekkür eden Başkan Kanar, tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri hizmetlerden dolayı basın emekçilerine kolaylıklar diledi.

Programda gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Başkan Kanar, günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.


Haber Kaynak : İGF