BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ`NDEN KAVURMA İKRAMI

Bylikdüzü Belediyesi vatandaşlara kavurma ikramında bulundu

ARŞİV 5.10.2014 11:00:37
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ`NDEN KAVURMA İKRAMI

Beylikdüzü halkı, Kurban Bayramı'nın 1.gününde kurban ibadetini yerine getirmek için Beylikdüzü Kurban Kesim ve Satış Merkezi'nde bir araya geldi.

Kurban Kesim ve Satış Merkezi'ni tam donanımlı bir şekilde hizmete sunan Beylikdüzü Belediyesi, alanda kurduğu dev ekranlarla da daha önceden randevu sistemine kayıt yaptırarak gelen vatandaşların kesim sıralarını takip edebilmeleri için büyük kolaylık sağladı. Kurban Bayramı'nın ilçede hijyenik ve sağlıklı bir ortamda tamamlanması için titizlikle çalışan Beylikdüzü Belediyesi, sabah saatlerinden itibaren kurban kesimi için alana gelen vatandaşlara hazırlattığı dev kazanlardan kavurmalı pilav ikramı da yaptı. 

İmamoğlu: Gerekli tüm tedbirleri aldık

Vatandaşlara kendi elinden ikramda bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, ilçe halkının ibadetini en iyi şekilde yerine getirmeleri için tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi. Herkesin bayramını kutlayan Başkan İmamoğlu, "Beylikdüzü Belediyesi olarak dini vecibelerin yerine getirildiği mübarek Kurban Bayramı'nda bütün hazırlıklarımızı günler öncesinden tamamladık. Kurban ibadetinin hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yerine getirilmesi için gerekli tedbirleri aldık. Kurban Satış ve Kesim Merkezi'miz bayram boyunca hemşerilerimizin hizmetinde olacak" şeklinde konuştu.

Alanda profesyonel kasaplar ve makineleri iş başında...

Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alan Kurbanlık alanda 126 adet çadır, 5 adet normal tuvalet, 1 adet engelli tuvaleti, duş alınabilecek 12 adet banyo ve sabit bir mecrada küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar ayrı kısımlarda kesilebileceği kurban kesim alanları bulunuyor. Kurban kesim işlemlerinde dini hassasiyetlere uygunluğu denetlemek için din görevlisi ve veteriner bulunan alanda ayrıca profesyonel kasaplar görev alıyor. Hijyenik koşulların devamlılığı için alan günde 2 kez ilaçlanıyor. Yaklaşık 400 araçlık otopark kapasitesiyle Beylikdüzü Kurbanlık Satış ve Kesim Alanı, gerek satış işlemleri gerekse kesim hizmetleriyle Kurban Bayramı boyunca hizmet verecek.