Beykent Sanayi Sitesi`nin Yolları Yenileniyor

Büyükçekmece Belediyesi tarafından sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmaları kapsamında Beykent Oto Sanayi Sitesi`nin yolları da asfaltlanıyor.

BÜYÜKÇEKMECE 8.12.2015 23:45:29
Beykent Sanayi Sitesi`nin Yolları Yenileniyor

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Beykent Oto Sanayi Sitesi`nde sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sanayi sitesinde yeni bir düzenleme yapılacağının müjdesini verdi.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde başlatmış olduğu yol ve tretuvar çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Beykent Oto Sanayi Sitesi`nin yollarını asfaltlıyor.

İşyerlerine çeki düzen veriliyor

Yapılan çalışmaları teknik ekibi ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beykent Sanayi Sitesi`nde bazı değişiklikler yapılması konusunda talimat verdi. ilk etapta sanayi sitesi çevresindeki yollar ve durumu aciliyet gerektiren sokakların asfaltlanacağını kalan sokakların ise yaz mevsimi başında asfaltlanacağını belirten Başkan Akgün, işyerlerinde de bazı düzenlemeler yapılacağını açıkladı. Buna göre sanayi esnafı, sitenin çatılarını depo olarak gelişigüzel biçimde kullanamayacak. Daha önce çatılarını depo olarak kullanan işyerlerine de çatılardaki malzemelerin kaldırılması ve çeki düzen verilmesi yönünde uyarı yapıldı. Ayrıca sanayi sitesindeki esnafın işyeri tabelaları da düzenli bir hale getirilecek.

Sanayi sitesine mescid

Sanayi esnafının talebi üzerine mescid yapılması kararı alan Başkan Dr. Hasan Akgün, "Beykent Sanayi Sitesi`ni esnafımıza ve halkımıza yakışır biçimde düzenleyeceğiz. Bu kapsamda ilk olarak yolları asfaltlıyoruz. Sonrasında işyerlerinde bazı düzenlemeler yapacağız. Sanayi sitesine yakışır bir biçimde mescid ve bunun yanında abdesthane ve bay bayan tuvalet yapma çalışmalarına başlayacağız" ifadesini kullandı