Bereketlispor tek golle kazandı:1-0

İstanbul 1.Amatör lig 12.Grup’ta geçen şampiyonluğunu ilan eden Küçükçekmece Tokat Bereketlispor, Zeytinburnu Zaferspor’ u 1-0 yendi

SPOR 22.01.2023 22:08:00
Bereketlispor tek golle kazandı:1-0

İstanbul 1.Amatör lig 12.Grup’ta geçen şampiyonluğunu ilan eden Küçükçekmece Tokat Bereketlispor, evinde karşılaştığı Zeytinburnu Zaferspor’u 70.Dakikada Burak'ın attığı tek golle 1-0 mağlup etti.

Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı' nda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden  Tokat Bereketlispor oyuncuları sahaya Zeytinburnu Zafersporlu oyuncu ve teknik ekip tarafından alkışlar arasında çıktı. Güneşli bir havada oynanan iki ekip arasındaki karşılaşmayı çok sayıda sporsever izledi. Müsabakanın ilk dakikaları karşılıklı ataklar şeklinde geçti. İlk çeyreğin ardından oyun üstünlüğünü eline geçiren Mavi-beyazlı ekip üretken bir oyun sergiledi. İlk yarının son bölümünde etkili bir oyun sergileyen Tokat Bereketlispor girilen pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk 45 dakika 0-0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi karşısında etkili ve atak bir oyun sergileyen Tokat Bereketlispor rakip kalede pozisyon üretti. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen Tokat Bereketlispor 70.Dakikada Burak'ın  attığı golle skorda 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Maçın sonuna kadar oyunda üstünlüğünü sürdüren şampiyon  Tokat Bereketlispor takımı birçok pozisyondan yararlanamadı. Geri kalan bölümde başka gol olmadı ve karşılaşma  Tokat Bereketlispor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Küçükçekmece temsilcisi  Tokat Bereketlispor’un yıllar süren süper amatör lig hasretinin sona ermesine sadece 2 maç kaldı.

HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Bereketlispor golle kazandı:-