Benim Adım Osman" Filminin Beylikdüzü Çekimleri Tamamlandı

"Çılgın Sedat" ın yapımcılığı ve yönetmenliğini üstlendiği "Benim Adım Osman" filminin çekimleri Beylikdüzü`nde tamamlandı.

BEYLİKDÜZÜ 7.09.2017 00:01:53
Benim Adım Osman

Ünlü sanatçı Çılgın Sedat, "Benim Adım Osman" film için 2013 yılından beri hazırlık yaptığını ve amacının komedisever seyircileri sinema salonlarına çekmeyi hedeflediğini söyledi.


Çılgın Sedat ( Sedat Kapurtu) filmle ilgili olarak şunları söyledi "Filmde birbirinden farklı yapıda karakterlere yer verdik.Kekeme, Kürt ve Laz tiplemeleri var ve bu üçlünün buluşması var. Bu filmde Roman da var, ayrıca  Laz'ın Kürtçe, Kürt'ün de Lazca türkü okuduğu, kardeşliğin birleştiği sahneler de var. Bana göre çok güzel, keyifli bir film oldu. Seyircilerin de beğeneceğini umuyorum.".
 
 
Engelli kesime çok önem veren bu konuda sahne çalışmaları ve programlar yapan sanatçı bu konuda da şu ifadelere yer verdi;


"Türkiye'de çok ciddi sayıda engelli nüfus potansiyeli var. Kekemelik de bir engel türüdür. Toplumumuzda bazı insanlar maalesef  kekemelerle dalga geçer, alay eder, güler. Onlar da bu durumdan rahatsız olur  utanır, konuşamaz psikolojik bunalıma girer sıkıntı ve üzüntü yaşarlar. İşte filmimizde bu önemli konuları ele aldık. Kekemelik aslında hiçbir zaman kusur birşey değildir onlar utanacak birşey yapmıyorlar ki."

"En Büyük Hayalim Oğlumla Bir Film Çekmek "

Benim Adım Osman filminde kekeme bir karakteri canlandırdığını da belirten Kapurtu, "Bir sinema filmi yapmak hep hayalimdi. Oğlumla yaşadıklarımı yazdığım bir senaryom var. Çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi. Yüce Allahım bu isteğimi yerine getirmeme izin verir, bana inşaallah nasip eder. Sinema sektörü  ciddi bütçe gerektiren  bir sektör. Ben bu filmden nasip olur da kazanırsam oğlumla hayatımı anlatan filmi de çekmek istiyorum." dedi.


İzmit, Düzce, Yalova ve Beylikdüzü'nde çekimleri tamamlanan filmin çekimlerine Samsun'da devam edilecek.

Filmin  oyuncu kadrosunda şu isimler var; Metin Yıldız, , Cengiz Kurtoğlu, Deniz Oral, Songül Karlı, Tayfun Sav, Nur Ertürk, Çiğdem Tunç, Murat Övüç, Hakan Hatipoğlu, Gizem Hatipoğlu, Ateş Fatih Uçan?, Kayhan Yıldızoğlu, Latif Doğan, Nagihan Karadere, Murat Kurşun, Coşkun Gögen ve Fatih Mühürdar.