BAŞKAN VEHBİ ORAKÇI GAZETECİ VE SPORCULARI İFTARDA AĞIRLADI

Türkiye Yerel Basın Birliği, Arev Vakfı sponsorluğunda düzenlenen iftar programında basın mensuplarını bir araya getirdi

BEYLİKDÜZÜ 7.04.2023 22:00:00
BAŞKAN VEHBİ ORAKÇI GAZETECİ  VE SPORCULARI İFTARDA AĞIRLADI

 

Beylikdüzü Belediyesi kurucu Başkanı, AREV Vakfı ve Marmara Mühendislik Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yük.Müh.Vehbi Orakçı Beylikdüzü’nde faaliyet gösteren spor Kulüpleri yöneticileri ve basın mensuplarıyla iftar sofrasında biraraya geldi.

 

AREV Eğitim ve Hizmet Vakfı Konferans Salonu’ nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Başkan Vehbi Orakçı AREV Vakfı’ nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Erzurum’ da öğrenim gördüğü yıllarda bir Vakıf yurdunda kaldığından söz eden Orakçı “Ben öğrenciyken kalmış olduğum vakıf Devletimizin kurduğu bir vakıftı. O vakfın hem öğrencilere hem yoksullara yardım ettiğine bizzat tanık olmuştum. Biz de buralardan geçtik, eğitim aldık ve bugünlere geldik. O yıllarda hep Vakıf kurma hayalim vardı. Bunun için Allah’ a dualar ettim. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki hayalim gerçek oldu. Hizmet aşkıyla inşa ettiğimiz Vakfımızda her geçen gün adım adım büyümeye devam ediyoruz. Bugüne kadar vermiş olduğumuz burslarla binlerce insanımıza kardeşimize ulaştık, onlara destek olduk, onların hayatına değer kattık. Vakıf çatımız altında yakın kursiyerimiz İngilizce, Arapça olmak üzere birçok branşta kurs görüyorlar, meslek sahibi oluyor. Gençlerimiz için çalışıyoruz, çalışmalarımıza aynı tempoda devam edeceğiz” dedi.


 

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemlerden de söz eden Başkan Orakçı ilçede birçok projeye imza attıklarını dile getirdi. Özellikle spor konusunda ilçenin markalaşmasına büyük katkı sağladıklarından söz eden Orakçı, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Belediyespor kulüplerinden sonra en fazla sporcu sayısına ulaştıklarını, dünya çapında şampiyonlar çıkarma başarısını gösterdiklerini de ifade etti.

AREV Yönetim Kurulu Başkanı Yük.Müh.Vehbi Orakçı iftar programına katılımlarından dolayı YBBD Başkanı Nezir Karayün, İYGAD Başkanı Murat Abdullahoğlu ile basın mensuplarına ve Spor Kulüpleri yöneticilerine teşekkür etti.

 

 

TYB Başkanı Nezir Karayün da yapmış olduğu konuşmada Başkan Vehbi Orakçı' ya teşekkür etti ” Bizler burada hepimiz birer aile gibiyiz, bu önemli müstesna günlerde Ramazan Ayı’nın vermiş olduğu manevi huzurla yardımlaşma ve dayanışmayı hatırladığımız bu günlerde bizler bir nebze de olsa meslektaşlarımızla bir araya gelme fırsatı bulmuş olduk. Başkan Vehbi Orakçı' ya bizlerin buluşmamıza katkı ve destek sunduğu için teşekkür ederim. Bu vesile iftar programına uzaktan yakından gelen bütün meslektaşlarımıza sonsuz şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.