Başkan Akgün, şehit ailelerini iftarda ağırladı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şehit aileleri, gaziler ve Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte oruç açtı

BÜYÜKÇEKMECE 15.06.2016 12:20:24
Başkan Akgün, şehit ailelerini iftarda ağırladı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelerek dostluk, dayanışma ve paylaşımın en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

"Türkiye`nin geleceğini yeni kuşaklar belirleyecek"

Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde buluşan şehit aileleri, gaziler ve belediye meclis üyeleri birlikte iftar yaparak bir nevi eski Ramazanların tadını yaşadı. Kutsal bir geceye tanıklık ettiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Meclis üyelerimiz de ben de kendi alanımızda geleceği planlamakla mükellefiz. Çocuklarımızın geleceği aynı zamanda Cumhuriyetimizin de geleceğidir.  Yeni nesli öyle bir eğitmeliyiz ki; Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef olarak göstermiş olduğu çağdaş medeniyet düzeyine bizden daha emin adımlarla taşımalarını sağlamalıyız. Türkiye’nin geleceği tamamen yeni kuşaklara kalmıştır” dedi.

 “Her zaman sizin yanınızdayız”

Başkan Akgün, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Bu memleket için, vatan için, bayrak için, din ve devlet için toprağa düşmüş ve kanını, canını vermiş bütün şehitlerimizi bu kutsal Ramazan gününde şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında gazilerimizle, şehit ailelerimizle bir araya gelmenin ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte iftar sofrasında yemeğimizi birlikte paylaşmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. Allah hepinize sağlık versin. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, siz gazilerimize bundan sonraki hayatınızda sağlıklar, esenlikler diliyorum. Her zaman sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Allah öncelikle bu ülke için her an tetikte hazır bekleyen askerlerimize ve polislerimize yardım eylesin. Yüce Allah onlara daim muzafferlik nasip eylesin.” 

İftarda ayrıca vatan uğruna canlarını feda etmiş şehitler için dua okundu.