Başkan Akgün "Hizmet Seferberliğimiz Sürüyor"

Büyükçekmece Belediyesi`nce ilçe genelinde sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ederken, bazı bölgelerde sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.

BÜYÜKÇEKMECE 18.12.2015 11:28:58
Başkan Akgün

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün talimatları doğrultusunda ilçe genelinde yoğun bir çalışma sürdüren Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, pek çok mahallenin cadde ve sokaklarında yol yapım ve asfaltlama çalışması yaptı.

Güzelce`ye sosyal tesis ve kapalı pazar yeri

Pınartepe Mahallesi, Yeşilyurt ve Galata caddeleri ile bağlı sokaklarda asfaltlama çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgenin önemli bir bölümünde çalışmalarını tamamlayarak yeni yapılan yolları vatandaşların kullanımına açtı. Büyükçekmece Belediyesi, Mimaroba Mahallesi, Efeler Sokak`ta başlattığı yol yapım, kaldırım ve bordür çalışmalarını da sürdürüyor. Güzelce Mahallesi`nde de çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, geçtiğimiz günlerde temeli atılan Güzelce Spor Sosyal Tesisleri ile Güzelce Kapalı Pazar inşaatlarında da çalışmalarına devam ediyor.

Hizmet maratonu hız kesmeyecek

2015 yılı içinde başlatılan yol yapım ve asfaltlama çalışmalarında planlanan hedeflerin önüne geçtiklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Hizmet seferberliği başlattığımız 2015 yılı kapsamındaki çalışmalarımız yılın son gününe kadar devam edecek. Yıl içinde tüm mahallelerde eş zamanlı başlattığımız çalışmalarla durumları acil olan yollara öncelik verdik. Yenilenen cadde ve sokakları halkımızın hizmetine sunduk. 2016 yılı içinde de çalışmaları hız kesmeden aynı kararlılık içinde sürdürülecek" dedi.