Başkan Akgün: Eğitime yönelik her projenin yanındayım

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Akçansa Benim Mahallem” sosyal sorumluluk projesi tanıtım programına katıldı.

BÜYÜKÇEKMECE 12.01.2016 22:04:42
Başkan Akgün: Eğitime yönelik her projenin yanındayım

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitim adına ortaya konan her projeye destek verdiğinin altının çizerek; "Bir ülkenin kalkınması eğitim seviyesi ile doğru orantılıdır. Bu anlayışımızın gereği olarak her zaman eğitim konusu önceliğimizdir" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Akçansa “Benim Mahallem” sosyal sorumluluk projesi tanıtım programına katıldı.

Eğitim TIR`ı hizmeti Büyükçekmece 19 Mayıs Ortaokulu`nda gerçekleşen programda, yeni neslin ve ebeveynlerin birbirleriyle sağlıklı ve daha iyi iletişim kurmasını sağlama amacıyla Akçansa Eğitim TIR`ında uzman eğitimcilerin eğitim vereceğini belirten Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. "Çok önemli bir proje" Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat ve ilçe protokolünün de yer aldığı programda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Başkan Akgün, gelecek nesiller için önem arz eden “Benim Mahallem” projesini hayata geçirdikleri için Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, TOÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Erzin Mermertaş ve emeği geçen herkese teşekkür etti. "Kalkınma eğitimle olur" Başkan Akgün, bir ülkenin kalkınmasının ancak eğitimle olabileceğinin altını çizerek şunları söyledi: “Eğime katkı sağlayacak, yeni ufuklar açacak her türlü projeye düşünmeden destek olurum. Bu değerli projede de olduğu gibi geleceğimiz olan çocuklarımıza katkı sağlamak önceliklerimiz arasında olmalı. 2016 yılında da Büyükçekmece`ye eğitim ve öğretim alanında daha iyi hizmet verebilecek yeni okullar kazandırmayı da sürdüreceğiz” dedi.