BAŞKAN AKGÜN BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

Büyükçekmece Belediyesi engelli vatandaşlara her türlü yardım ve desteğini sürdürmeye devam ediyor

BÜYÜKÇEKMECE 2.02.2016 17:55:51
BAŞKAN AKGÜN BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün, "sende bir iyilik yap sloganından" yola çıkarak engelli bir vatandaşlara verdiği destek sürüyor.

Mutluluk gözyaşlarına boğuldu Engelli bir vatandaşın yaşamını kolaylaştıran Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü’nün sevgi melekleri engelli bir vatandaşa daha mutlu etti. Büyükçekmece Belediyesi ve hayırsever bir vatandaşın desteğiyle alınan tekerlekli sandalye Mimarsinan’da ikamet eden Erdem Bereksu’ya teslim edildi.

Tekerlekli sandalyeyi görünce mutluluk gözyaşlarına boğulan Bereksu ailesi Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkürlerini ileterek minnet duyduklarını belirtti.

“Destek olmaya devam edeceğiz”

Büyükçekmece’de ikamet eden engelli vatandaşlarla birebir temas halinde olan Başkan Dr. Hasan Akgün, “Evlerinde mahkum olan, sokağa çıkıp gün yüzü göremeyen vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları üzerine alınan tekerlekli sandalyeyi Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral ve Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü lideri Bedriye Yılmaz engelli vatandaşa teslim etti.