Başkan Balcıoğlu’ndan "Merkezi Endüstriyel Atık Su Arıtma Tesisi" müjdesi

Başkan Balcıoğlu’ndan "Merkezi Endüstriyel Atık Su Arıtma Tesisi" müjdesi

11.03.2022 14:59:47
Başkan Balcıoğlu’ndan

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu şehirde yeni kurulan 3 Organize Sanayi Bölgesi için ortak kullanım Merkezi Endüstriyel Atık Su Arıtma Tesisi kurulacağının müjdesini verdi.

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- Geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraş’ta yeni kurulan Aksu, Erkenez ve Türkoğlu-2 Organize sanayi bölgeleri için Merkezi Endüstriyel Atık Su Arıtma Tesisi kurulması yolunda DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu ile projenin fizibilite destek sözleşmesini birlikte imzalayarak projeye start verdiklerinin altını çizen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu: “Öncelikle şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın talimatıyla milletvekillerimizin gayreti ve sonunda da Ak Parti Grup Başkan Vekili Sayın Mahir Ünal beyin desteği ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden yasa olarak geçen OSB’lerimiz kimliklerini kazandı.

Şimdi sıra arıtmaya geldi. Arıtma için de doğru karar vermek adına fizibilitesini hazırlayıp doğru verilerle yola çıkmak için DOĞAKA’nın desteği ile hazırlıklarımızı yapacağız. En kısa zamanda da ortak arıtma tesisimizi kurup bu işi noktalayacağız. Ben bu konuda destekleri için DOĞAKA Genel Sekreterimiz Oğuz Beye teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş için olabilecek güzel işlerden bir tanesine daha bugün başlıyoruz. İnşallah sonu da hayırla bitecek.” dedi


Haber Kaynak : İGF