BAL 'da İstanbul Derbisi  golsüz bitti

TFF Bölgesel Amatör Futbol Ligi 11. Grup'ta İstanbul  derbisinde karşı karşıya gelen Küçükçekmece Sinopspor ile Vefaspor, golsüz berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı

SPOR 27.11.2022 17:56:00
BAL

11.Grupta ligin 9.Haftası Lider Küçükçekmece Sinopspor ile en yakın takipçisi Vefaspor İstanbul derbisinde kozlarını paylaştı.

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü bir futbolla giriş yaptı. Kısır geçen ilk devrede iki takım da topu filelerle buluşturamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi. Çarşamba İlçe Stadı' nda oynanan maçın ikinci yarısında, ilk devredeki senaryo değişmeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti.
Kendi sahasında İstanbul'un Bölgesel Amatör ligdeki temsilcilerinden Küçükçekmece Sinopspor ve Vefaspor’a 12.adamı taraftarlar tam destek verdi. Zorlu İstanbul derbisi maçı öncesi hazırlıklara başlayan 57 taraftar grubu maç günü tam destek verip takımlarının yanında oldular. Bütün gözler bu maçta olurken her iki takım da 0-0 beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattılar.
Golsüz biten mücadeleyi İstanbul bölgesinden Seyfettin Alper Yılmaz,Ali Kurt ve Önder Osman Zengin hakem üçlüsü yönetti. 9.Hafta sonunda  6 puan farkla Küçükçekmece Sinopspor 25 puanla liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Çorlu 1947 spor 19 puanla ikinci sırada haftayı kapattı.
HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: ' İstanbul Derbisi  golsüz bitti