ERHAN ERKAL`DAN BOMBA GİBİ BİR ESER

Ses sanatçısı Erhan Erkal, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu tekli çalışmayı hayranlarının beğenisine sundu.

KÜLTÜR-SANAT 23.03.2017 19:42:38
ERHAN ERKAL`DAN BOMBA GİBİ BİR ESER

Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan söz ve müziği sevilen sanatçı Erhan Erkal’a ait olan düzenlemesini Oğuz Mühürdar’ın, yönetmenliğini Feyzullah Yıldırım’ın yaptığı "İkimize Aşk Oldu" isimli tekli çalışma yeni olmasına rağmen, müzik piyasasında adından sıkça söz ettiriyor.

Sanatçı Erhan Erkal,  albüm ile ilgili olarak “Herkesin büyük bir keyifle dinleyebileceği ve dillerinden düşürmeyeceği tarzda bir şarkı yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

Aşkzede, Tarih, Bula Bula, Hayaline Uzandım ve Yaralı Serçe adlı eserleriyle adından çok bahsettirmeyi başaran besteci, kendine özgü çizgisiyle müzikseverlerin gönüllerine taht kurmaya devam ediyor.

Erkal Arpej yapım etiketiyle netd de klibi yayınlanan “İkimize aşk oldu” adlı eserine gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Sevenlerinin https://youtu.be/nh7h3pKOiHw linkini tıklayıp izleyebilecekleri tek şarkılı albüm için çok çalıştıklarını belirten sanatçı Erhan Erkal, “albüm çıkalı daha  bir hafta bile olmadı olağanüstü bir ilgi var,  beklediklerine  değecek tarzda bir albüm yaptığımızı tahmin ediyorum’ dedi.

İşte Şarkının sözleri

Tek bir kuşun uçmadığı, kervanın geçmediği
Bir yerlerde yüreğim

Acı geçen günlerim oldu
Hiç konuşmadığımı bilirim aylarca

Ayrılık zor, başa bela
Kızgın bir kor gibi yara
He gün dünden biraz daha, sevdim

Adımı hüzün koymuş
O kadergülmez yüzüm
Soy adımı imkansız
Ağlıyor iki gözüm

İkimize aşk oldu, oturdu içimize
Yolun açık olsun e mi
Sen beni merak etme
Bu aralar sıkı giyin
İlacını ihmal etme