Demir İnşaat Büyükçekmece Rilski Sportist ile karşılaşacak

FIBA Avrupa Kupası H Grubu`nda üçüncü maçına çıkacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, Bulgaristan`ın Rilski Sportist takımı ile karşılaşacak.

SPOR 1.11.2016 11:46:00
Demir İnşaat Büyükçekmece Rilski Sportist ile karşılaşacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çarşamba günü oynanacak maç için Büyükçekmecelilere çağrı yaparak; "Avrupa`da ülkemizi temsil eden takımıza destek olmak için Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu`nda buluşalım" dedi.

"Takımımıza destek olalım"

Türkiye`nin ve Büyükçekmece`nin gururu Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı EURO CUP`taki üçüncü maçını evinde oynayacak. 2 Kasım Çarşamba günü Büyükçekmece Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu`nda saat 19:00`da Bulgar ekibi Rilski Sportist ile karşılaşacak Büyükçekmece Demir İnşaat maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Demir İnşaat H Grubu`nda oynadığı ilk maçında Kosova`nın Sigal Prishtina takımını 100 - 58 mağlup etmiş deplasmanda Rusya`nın BC Enisey takımına ise 90-81 yenilmişti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmecelilere çağrı yaparak; "Avrupa`da ülkemizi temsil eden takımıza destek olmak için Çarşamba akşamı Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu`nda buluşalım" dedi.