TAEKWONDO ŞAMPİYONASI ÇERKEZKÖY`DE

Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında "2.Uluslararası Zafer Kupası Taekwondo Şampiyonası" düzenliyor

SPOR 19.08.2016 18:08:54
TAEKWONDO ŞAMPİYONASI ÇERKEZKÖY`DE
Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu`nda 29 Ağustos günü saat 10.00 da başlayacak olan şampiyonada 3 ülke ve toplam 10 ilden gelen 250 sporcu mücadele edecek. Müsabakalar aynı gün tamamlanacak ve başarılı olan sporculara çeşitli ödüller verilecek. 
 
20 hakemin görev alacağı müsabakalar sonucunda birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncüye kupa ve madalya verilecek. Ayrıca müsabakalarda görev alan hakemler ve şampiyonaya sponsorluk eden firmalar için de plaket töreni düzenlenecek. 

250 SPORCU MÜCADELE EDECEK

Düzenlenecek olan şampiyonaya Azerbaycan, Irak ve Kosova’dan toplam 30 sporcu, Edirne, Sakarya, Tekirdağ, İzmit, Bursa, Kırklareli, Ankara, Konya, İstanbul ve Nevşehir olmak üzere toplam 10 ilden 220 sporcu katılım sağlayacak.
Şampiyonada sporcular Büyük Erkekler, Büyük Bayanlar, Genç Erkekler, Genç Bayanlar, Yıldız Erkekler, Yıldız Bayanlar, Minik Erkekler ve Minik Bayanlar kategorilerinde yarışacaklar.

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bu yıl ikinci kez Çerkezköy Belediyesi olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapılacağını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkan Vahap Akay taekwondonun her geçen gün spor dalları arasında popülaritesini artırdığını ifade ederek “Çerkezköy Belediyesi olarak biz sporun her dalında sporcularımıza destek olduk ve de olmaya devam ediyoruz. Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz "30 Ağustos Zafer Kupası Taekwondo Şampiyonası" ile büyük ve kapsamlı bir taekwondo organizasyonuna ev sahipliği yapacağız. Ben şimdiden şampiyonaya katılacak olan sporcularımıza ve bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızı Belediyemizin düzenlemiş olduğu 30 Ağustos Zafer kupası Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nı izlemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: