Kırmızı Kalemin Karar Yazıları En Çok Okunanlar Arasında

Gazeteci yazar Mehmet Remzi TANIŞ`ın ilk kitabı "KIRMIZI KALEMİN KARA YAZILARI" piyasaya çıktığı günden beri en çok okunanlar listesindeki yerini korumaya devam ediyor

KÜLTÜR-SANAT 30.03.2016 08:37:00
Kırmızı Kalemin Karar Yazıları En Çok Okunanlar Arasında

Gazeteci yazar Mehmet Remzi TANIŞ'ın ilk kitabı olan "KIRMIZI KALEMİN KARA YAZILARI" piyasaya çıktığı ilk günden beri artan okuyucu sayısıyla en çok okunanlar listesindeki yerini koruyor.

 

Kitabın ikinci baskıya hazırlandığını söyleyen Tanış "KIRMIZI KALEMİN KARA YAZILARI" isimli ilk kitabının içerik olarak makaleler, güncel olaylar, tarıhi konular, hikayeler ve kıssadan hisseleri kapsıyor. Kitabımda okuyucuyu sıkmadan çok bilgi birikimini örneklemelerle anlatmaya çalıştım. Kitabımın genel kültür ve tarihi konuları anımsamak isteyenler için tam bir baş ucu kitabı şeklinde oldu, aldığım olumlu eleştiriler beni oldukça motive etti. Emeği geçen herkese ve okurlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.

En çok okunanlar listesindeki yerini koruyan kitabın editörlüğünü Salih SALMAN yapıyor. KIRMIZI KALEMİN KARA YAZILARI Kırmızı Yayınlar tarafından Eylül ayı başında okurları ile buluşmuştu.


Anahtar Kelimeler: