MAKAMSIZ BAŞKAN "HASAN AKGÜN"

Büyükçekmece Belediye Başkanı makamı olmadığı için vatandaşlarla görüşmeleri Mobil Başkanlık Ofisi`nde yapıyor

BÜYÜKÇEKMECE 8.02.2016 22:32:00
MAKAMSIZ BAŞKAN

Başkan Akgün sokakları makam yaptı

Belediye binasında makamı olmayan ve vatandaşlarla “Mobil Başkanlık Ofisi”nde biraraya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün görenleri şaşırtıyor.

Tepecik’teki kahvehaneleri gezerek vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyen Başkan Dr. Hasan Akgün, Tepecikli hanımlarla Mobil Başkanlık Ofisi’nde bir araya geldi.

Tepecikli kadınların taleplerini dinledi

Tepecikli ev hanımlarının yaptığı pasta ve börekleri yiyerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Dr. Hasan Akgün hanımların istek ve önerilerini bizzat dinledi. Bayanların talep ve önerilerini tek tek dinleyen ve not alan Başkan Akgün, teknik ekibini de toplantıya dahil ederek Tepecik bölgesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Soğuk ve yağışlı havaya karşın Tepecikli bayanların toplantıya ilgisi ise beklenenin üstünde oldu.

“Şehrin genel durumunu daha rahat tespit ediyorum”

Halkla iç içe olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kahvehanelerde ve mahallelerde yapılan sohbetler makamda yapılan sohbete benzemez. Dışarıda halkla birebir temas halinde yapılan sohbet bana daha içten ve samimi geliyor. Beni dışarıda bulan vatandaş rahatlıkla için döküp dertlerini anlatabiliyor. Makamın dışına çıktığım zaman şehrin genel durumunu daha rahat tespit ediyorum. Hanımlarımızın kendi elleriyle yaptığı pasta ve börekleri yiyerek sohbet etmenin keyfini makamımda yakalamak mümkün değil” dedi.