GAZETECİLER PEDAL ÇEVİRECEK

Beşiktaş Belediyesi 10 Ocak Gazeteciler Günü`nde farklı bir organizasyona imza atıyor

YURTTAN 8.01.2016 00:25:00
GAZETECİLER PEDAL ÇEVİRECEK

Beşiktaş Belediyesi 10 Ocak dünya çalışan gazeteciler gününe özel olarak düzenlenecek etkinlikte sürprizlerle dolu bir güne  imza atacak.

GAZETECİLER PEDAL ÇEVİRECEK

Gazetecilerin siyasetten, kavgadan ve gerilimden uzak bir gün yaşaması için kolları sıvayan Beşiktaş Belediyesi düzenlediği etkinlikte gazetecilerin kullanmaları için bisiklet, kask ve yelek temin edecek.

BEBEK`TE MANGAL KEYFİ

Dolmabahçe’ Saat Kulesi önünden başlayacak ve Arnavutköy’de sona erecek bisiklet yolculuğunda gazeteciler sürprizlerle karşılaşacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da gazetecilerle beraber Arnavutköy`e kadar pedal çevirecek. Başkan Hazinedar, Bebek`te gazetecilerle birlikte mangal keyfi yaparak yorgunluğun tadını çıkaracak. 

Ayrıca bisiklet turunun ardından gazeteciler için özel bir etkinlik alanı oluşturulacak. Etkinliğe katılan gazetecilerin çalışma arkadaşlarıyla ve meslektaşlarıyla gününü  iş stresinden, siyasetten, yoğun tempodan uzak bir şekilde kutlamaları düşüncesiyle farklı bir konsept hazırlayan Beşiktaş Belediyesi`ni kutluyor, katılacak olan meslektaşlarımıza keyifli bir gün diliyoruz.

Buluşma noktası:Dolmabahçe Sarayı önü

Saat: 12:00 Tarih: 10 Ocak 2016

İletişim: 0 530 675 63 55 Alev Gürsoy


Anahtar Kelimeler: