Başkan Akgün Sözünü Tuttu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Makedonya`daki 2200 öğrenciye kırtasiye ve spor malzemesi götürdü.

BÜYÜKÇEKMECE 9.12.2015 01:19:45
Başkan Akgün Sözünü Tuttu

Geçtiğimiz aylarda Büyükçekmece Delegasyonu ile birlikte Balkan`lara resmi bir ziyaret gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Makedonya`da okullarda eğitim gören Türk ve Müslüman öğrencilerin kendisinden talep ettiği kırtasiye ve spor malzemelerini kendi elleriyle teslim edecek.

Hediyeleri Bizzat Kendisi Götürdü

Balkan ziyareti esnasında, Makedonya`nın Miladinovtsi Kardeşler İlköğretim Okulu ve Dr. İbrahim Termo Karma Lisesi`ni ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu okullarda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelmişti. Öğrencilerin kırtasiye ve spor malzemesi yönündeki taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Akgün, Miladinovtsi Kardeşler İlköğretim Okulu öğrencilerine okul çantası ve çeşitli kırtasiye malzemeleri, Dr. İbrahim Termo Karma Lisesi öğrencileri için de forma, eşofman başta olmak üzere çeşitli spor malzemeleri götürdü.

Başkan Akgün Başkanlığındaki heyet Makedonyalı öğrenciler için hazırlanan hediyeleri teslim ettikten sonra, bölgedeki incelemelerini tamamlayarak yurda dönecekler.