Sarıgül Ocakları Söndürmeye Değil Tüttürmeye Geliyoruz

Sarıgül CHP Beylikdüzü Gençlik Merkezi açılışına katıldı

ARŞİV 4.02.2014 03:04:00
Sarıgül Ocakları Söndürmeye Değil Tüttürmeye Geliyoruz

CHP BEYLİKDÜZÜ GENÇLİK MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

CHP Beylikdüzü Gençlik Merkezi İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, İBB Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül,Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve partililerin katıldığı bir törenle açıldı. Açılış kurdelasını Süleyman Çelebi ve Ekrem İmamoğlu ile birlikte alkışlar arasında kesen Mustafa Sarıgül, törende bir konuşma yaptı ve çevre esnafına kısa ziyaretlerde bulundu. Kendisinin de Gençlik Kolları Başkanlık görevini yaptığını söyleyen Sarıgül Beylikdüzü' nde umudun ışığını ve birlikteliği gördüğünü söyleyerek "Dün ve bugün aranızdaydım buradan büyük bir umut ve enerjiyle ayrılıyorum. Allahım inşallah bizi çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin."  dedi. Sarıgül konuşmasına şöyle sürdürdü: "Çıktığımız mücadele benim mücadelem değil, Bu mücadele Ekrem İmamoğlu' nun mücadelesi değil. Bu mücadele Süleyman Çelebi' nin mücadelesi değil. Bu mücadele bayrağımızın mücadelesi, toprağımızın mücadelesi ulusal birliğin mücadelesi 55 günümüz kaldı. İstanbul?da yapacağımız bu değişime Ankara' yı yönetenlerin dahi ihtiyacı var. Onlar hem yoruldular, hem de yordular. Bir düşünün ki 16 kanal aynı anda bir kişiyi yayınlıyor. O da sağ olsun her dakika konuşuyor her dakika eleştiriyor. Yolumuz hak yoludur, yolumuz hukuk yoludur, yolumuz demokrasi yoludur. Yolumuz birlik ve beraberliğimizin yoludur. Değişim kadınlarına, değişim gençlerine teşekkür ediyorum.

SARIGÜL HAYATI BOYUNCA NANKÖR OLMADI

Şunu bilmenizi özellikle istiyorum. Sarıgül hayatı boyunca nankör olmadı, nankör adamlarla işim olmaz.Bana bir adım gelene ben on adım giderim.Bazı soruların cevaplarını vermediğim için kahroluyorum.Ancak cevap versem Türkiye?de kavgası olur. Biraz önce gördüm saat 15.00 olmuş döner dönüyor ama dönerin daha yarısı bile satılmamış.  Dönerin nasıl yapıldığını ben bilirim.O döner satılmıyorsa o dönerin yağı eriyorsa dükkan sahibinin de yüreğinin yağı eriyordur,çoluk çocuğunun da rızkı orada eriyip gidiyor.

OCAKLARI SÖNDÜRMEYE DEĞİL TÜTTÜRMEYE GELİYORUZ

Beylikdüzü ve İBB de görev yapan bütün arkadaşlarıma sesleniyorum.Biz hiçbir arkadaşımızı siyasi düşüncesinden dolayı aşı ve işiyle oynamayız.Ekrem İmamoğlu büyük düşünür, Sarıgül büyük düşünür.Biz ocakları söndürmeye değil tüttürmeye geliyoruz. Allahımın bana verdiği güçle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Milletvekilimiz sayın Süleyman Çelebi' yi ve Belediye Başkan Adayımız sayın Ekrem İmamoğlu' nu ayrıca selamlıyorum. Sarıgül konuşmasını bitirirken sordu vatandaşlar hep bir ağızdan cevap verdi; Değişimin zamanı geldi mi? Geldiii!... İktidara gelmenin zamanı geldi mi? Geldiii!... İstanbul' da yeni değişimin zamanı geldi mi? Evettt!... Değişim için yola çıkmanın zamanı geldi mi? Evettt!... Nereden geldiler? İstanbul' dan.!... Nereden gidecekler? İstanbul'dan!... Yar saçların lüle lüle! Zamanı geldi merak etmeyin.


Anahtar Kelimeler: arsiv