BEYLİKDÜZÜ`NDE İPEK HALI DOKUNACAK

BEYKÜDER düzenlenen törenle hizmete girdi

ARŞİV 15.11.2013 00:52:45
 BEYLİKDÜZÜ`NDE İPEK HALI DOKUNACAK

Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği Başkanı Erhan Bayladı ve vatandaşların katıldığı açılış töreni Beylikdüzü Kültür Merkezi`nde yapıldı.

Törende bir konuşma yapan BEYKUDER Başkanı Tomris Özgüroğlu "bu hikaye ile iki yıldır uğraşmakta idim şu an başlangıç noktasında olduğumu ifade etmek isterim. Katkılarından dolayı Belediye Başkanı sayın Yusuf Uzun`a ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim." dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun da yaptığı konuşmada "Yaşam bir mutluluk oyunu. Kim bu ülkede ülkemiz, milletimiz, yaşadığımız kent, mahalle, sokağımız için bir güzellik yapıyorsa Allah ondan razı olsun. Mutlu olmanın yolu iyi şeyler insanları mutlu edecek şeyler yapmaktır"  şeklinde konuştu.İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da bir konuşma yaparak projenin önemine değindi,projenin gerçekleşmesinde emeği olanları tek tek kutluyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: arsiv