BEYLİKDÜZÜ`NDE ÜLKÜCÜLER`DEN İFTAR

Beylikdüzü`nde Ülkücüler İftarı Birlikte Açtı

ARŞİV 7.08.2013 00:37:00
BEYLİKDÜZÜ`NDE ÜLKÜCÜLER`DEN İFTAR

Programın sunucusunun  programı rahmetli Abdurrahim Karakoç`un çok önemli bir mesaj niteliğindeki BİRLEŞİN EY!.. YOLLARI KUR`ANDA BİRLEŞENLER BİRLEŞİN, İTİKATTA, İMANDA BİRLEŞENLER AYRILIK YAKIŞMIYOR, BÖLÜNMEK GÜNAH SİZE BİRLEŞİN EY!.. SECDE-İ RAHMAN`DA BİRLEŞENLER... sözleriyle başlatmasının ardından Beylikdüzü  Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Deniz bir konuşma yaptı.

 

Başkan Deniz konuşmasına "Rahman ve Rahim Olan Allah`ın adıyla sözlerime başlamak istiyorum.Sizleri saygı sevgi ve en derin muhabbetlerimle selamlıyorum Hepinize katılımlarınızdan ayrı ayrı dolayı teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayında bizleri böylesine hayırlı bir amaç için bir araya getiren rahmet kapılarını açan Hazreti Allah' a  sonsuz şükürler olsun." diyerek başladı. Rahmetli Mehmet Akif in Çanakkale Şehitlerine adlı şiirinin bir bölümü olan "Asım`ın nesli" diyordum ya nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi namusunu, çiğnetmeyecek. Şüheda gövdesi, bir baksana dağlar, taşlar O, rüku olmasa, dünyada eğilmez başlar. Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! " dizelerini alkışlar arasında okuyan Başkan Fatih Deniz, gelmiş geçmiş bütün şehitlerimiz için "Nur içinde yatsınlar" demeyi de unutmadı. Beylikdüzü Ülkü Ocakları`nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Deniz konuşmasını şu sözleriyle bitirdi: "Ocaklarımız ilim irfan yuvasıdır. Amacımız ocağımıza gelen genç kardeşlerimize  kucak açarak uyuşturucu ve alkolden uzak bir ortamda bulunmalarına yardımcı olmaktır."

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da yapmış olduğu konuşmasında "Çok kıymetli dava arkadaşlarım muhterem misafirler Sizlerle birlikte olmaktan yüce Allah`ın bizlere vermiş olduğu nimetleri beraber paylaşmaktan çok büyük mutluluk duymaktayım. Ülkemizin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiği bugünlerde Ülkü Ocakları` nn her ferdi birlik ve beraberlik içinde hareket etmelidir."dedi. Türk milletinin Ülkü Ocakları` na her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım; "Çeşitli yollarla bize karşı savaş açanların bizden görünüp başka çevrelerin paralı askerliğini yapanların sonu hüsran olacaktır. Onlara en güzel cevap birlikte olmamız sımsıkı bir şekilde kucaklaşmamız olacaktır. İki gün sonra idrak edeceğimiz mübarek Ramazan bayramınızı kutlarım ? diyerek konuşmasını bitirdi.

MASALARI DOLAŞTILAR HERKESLE TEK TEK TOKALAŞTILAR

MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri Halit Tuna ve  Cengiz Tıraşoğlu`nun  birlikte bütün masaları dolaşarak büyük küçük demeden bütün misafirlerle tek tek tokalaştıkları bu durum karşısında ise konukların memnun olduğu görüldü.

BAYRAK DAĞITILDI

Bu arada bölgemizin sevilen simalarından Turkalite Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı firması yetkilisi Tayfun Ünlü`nün Türk Bayrağı dağıtması katılımcıları oldukça mutlu etti,  bazı katılımcılar www.beyhaber.com objektiflerine bayraklarla bozkurt işareti yaparak poz verdiler.

ONLAR PROTOKOL MASASINDA DEĞİL VATANDAŞIN MASASINDA YER ALDILAR

MHP MYK Üyesi Muharrem Yıldız ile MHP İBB Meclis Üyesi İskender Duriç` in  protokol masası yerine vatandaşın masasında olmaları ve  onlarla birlikte iftar yapmaları katılımcıların memnuniyetini bir kat daha artırmış oldu.


Anahtar Kelimeler: arsiv