Tepecik`e modern bir pazar yeri yapılacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik halkıyla bir araya gelerek kurulacak modern pazar yerinin müjdesini verdi.

BÜYÜKÇEKMECE 29.02.2016 12:19:34
Tepecik`e modern bir pazar yeri yapılacak

Tepecik`e modern bir pazar yeri yapılacak Haftasonunda Tepecik halkıyla bir araya gelen başkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik halkının sorun ve taleplerini dinleyerek, bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yeni pazar yeri belirlendi

Tepecik halkına daha iyi hizmet vermesi için halk pazarının yeni yerine ilişkin vatandaşları bilgilendiren Başkan Akgün, “Siz Tepecik halkımızdan gelen talep üzerine, Perşembe günleri kurulan halk pazarının yerini değiştirmeye karar verdik. Sizlere daha iyi hizmet verebilmesi için pazar alanını daha da genişleteceğiz. Bu kapsamda yeni halk pazarının yerinin tespitini yaptık. Kısa zaman içersinde gerekli işlemleri tamamladıktan sonra modern bir pazar yerini Tepecik halkının hizmetine sunacağız” dedi.

Başkan Akgün`ün gün boyu süren Tepecik temaslarında Ulus Mahalle Muhtarı Yeliz Kaya da kendisine eşlik etti.

Başkan Akgün`e teşekkür

Büyükçekmece Belediyesi`nin yaptırmış olduğu Tepecik Meydanı, Tepecik Merkez Saray Cami`nin Tepecik`in çehresini değiştirdiğini belirten vatandaşlar bölgeye yapmış olduğu hizmetler için Başkan Akgün`e teşekkür ettiler.