Çocuklar, Cumhuriyetin asıl sahibi sizlersiniz

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Yelken Kulübü`nün ortaklaşa düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları yapıldı

BÜYÜKÇEKMECE 26.10.2015 12:28:50
Çocuklar, Cumhuriyetin asıl sahibi sizlersiniz

Cumhuriyet Kupası Yarışları yapıldı

Türkiye Yelken Federasyonu İl Temsilciliği kapsamında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları optimist, lazer ve proper sınıflarında olmak üzere toplam 35 teknenin katılımıyla tamamlandı. Büyükçekmece Yelken Kulübü, ulusal kapsamda büyük anlam taşıyan bu yarışlara verdiği desteklerden dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`e teşekkür etti.  

Tek bir şeyi unutmayacaksınız: O da çalışkan olmak!

Kupa töreni öncesinde yaptığı konuşmada yedi yaşından beri çok çalışarak bugünlere geldiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "hayatta başarılı ve mutlu olmanın formülün çalışkan olmaktır" dedi. Akgün, şunları söyledi: "Çocuklar Cumhuriyetin esas sahibi sizlersiniz. Burada olduğu gibi bütün hayatınız boyunca yarış devam edecektir. Sizler için bu yarış hem kendinizi hem de Cumhuriyet`i yükseltmek olacaktır. Hayatınızın her alanında başarılı olmanızı istiyorum. Hayatınızın eğer güzel olmasını ve iyi yaşamak istiyorsanız tek bir kelimeyi unutmayacaksınız; çalışkan olmak! Hepinizi gözlerinden öpüyorum."


Anahtar Kelimeler: Büyükçekmece