Taraftarlardan Demir İnsaat Oyuncularına Sevgi Gösterisi

Spor Toto Basketbol Ligi'nin mucize takımı Demir İnşaat Büyükçekmece, üç günde aldığı iki galibiyetle yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

BÜYÜKÇEKMECE 29.12.2015 11:39:21
Taraftarlardan Demir İnsaat Oyuncularına Sevgi Gösterisi

Üç günde iki galibiyet alan Demir İnşaat Büyükçekmece taraftarı, son maçta özellikle yabancı oyunculara sevgilerini hazırladıkları pankartlarla gösterdi.

2015`i  galibiyetle kapattı

Ligde aldığı altı galibiyetle orta sıralarda kendine yer bulan Demir İnşaat Büyükçekmece, daha önce de Avrupa’da başarılı maçlara imza atan lig ikincisi Fenerbahçe’yi yenerek büyük bir sürprize imza atmıştı. Ateşli taraftarıyla da adından söz ettiren Demir İnşaat Büyükçekmece, son maçta taraftarının yabancı oyunculara yönelik hazırladığı özel pankartlarla da dikkat çekti. 2015’i iki galibiyetle tamamlayan Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile Demir İnşaat’ın sahibi ve Onursal Başkanı Hamit Demir, oyuncular ve teknik ekiple birlikte yeni yıl yemeğinde bir araya gelerek başarılı geçen bir sezonu yılbaşı partisiyle kutladı.

Taraftar takımla bütünleşti

Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye başladığı ilk günden itibaren takımını destekleyen Demir İnşaat Büyükçekmece taraftarları, önce Banvit Basketbol, ardından da Akın Çorap Yeşil Giresun galibiyetlerinin sevincini yerli ve yabancı sporcularla birlikte yaşadı. Akın Çorap Yeşil Giresun takımıyla oynanan maç için hazırladıkları pankart ve dövizlerle tribündeki yerlerini alan taraftarlar, maç boyunca basketbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Desteğini maç boyunca sürdüren taraftarlar, galibiyet sevincini de maç sonrası oyuncularla birlikte paylaştı.

Yeni yılın ilk maçını 3 Ocak’ta Pınar Karşıyaka’yla deplasmanda oynayacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece, 9 Ocak’ta Beşiktaş Sompo Japan’ı evinde ağırlayacak. Demir İnşaat Büyükçekmece, ilk yarının ertelenen ilk maçını da 16 Ocak’ta deplasmanda Türk Telekom ile yaparak sezonun ilk yarısını tamamlayacak.