"Yüzlerce kişiyi kurtardılar"

Haftasonu etkili olan soğuk hava ve kar yağışına karşı aralıksız mücadelesini sürdüren Büyükçekmece Belediyesi'ne en büyük destek Büyükçekmece Off - Road Grubu'ndan geldi.

BÜYÜKÇEKMECE 9.01.2017 11:28:26 0

Haftasonu etkili olan soğuk hava ve kar yağışına karşı aralıksız mücadelesini sürdüren Büyükçekmece Belediyesi’ne en büyük destek Büyükçekmece Off - Road Grubu’ndan geldi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Off - Road ekibinin karda mahsur kalan yüzlerce vatandaşa ulaşarak belediyenin belediyenin irtibat noktalarına taşıdıklarını belirterek, “Tamamen gönüllük anlayışı ile fedakarca bize destek veren Büyükçekmece Off - Road Grubu’na teşekkür ediyorum” dedi.

24 saat nöbet tuttular

Geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde başlayan ve son yılların en yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanmayan Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürdü. Özellikle ilçe merkezine uzak bölgelerde kar yağışı nedeniyle mahsur kalan veya hastalık, doğum gibi acil durumlarda belediyenin en büyük destekçisi bu yıl da Büyükçekmece Off – Road Grubu oldu. Büyükçekmece Belediyesi karla mücadele ekipleri ile birlikte 24 saat nöbet tutan offroad ekibi, acil durumlara anında müdahale ederek yüzlerce vatandaşa yardım etti.

Başkan Akgün’den teşekkür

Büyükçekmece Off – Road Grubu’nun tamamen gönüllük esasıyla halka hizmet verdiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Son yılların en yoğun kar yağışına karşı belediyemizin sürdürdüğü mücadele ve çalışmalarda bize destek veren Büyükçekmece Off – Road Grubu’na Büyükçekmece ailem adına teşekkür ediyorum. Ayrıca olumsuz hava koşullarında mahsur kalan ve acil durumdaki yüzlerce insanımıza ulaşarak belediyemizin irtibat noktalarına taşıdıkları için kendilerini kutluyorum” dedi.