Yıldızlardan Çanakkale Destanı

Yıldızlar Tiyatro Grubu, Atatürk Kültür merkezi`nde Çanakkale Destanı'nı canlandırdı.

KÜLTÜR-SANAT 13.05.2016 09:56:42 0
Yıldızlardan Çanakkale Destanı

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi tiyatro oyuncularının oluşturduğu “Yıldızlar Tiyatro Grubu” ortaya koydukları muhteşem sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

8 aylık eğitimin sonunda sahneye çıktılar

Sergilenen oyunda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitleri saygı ve rahmetle anan Büyükçekmece halkı, oyundaki bazı  sahneler karşısında da duygu dolu anlar yaşadı.  8 ay süren eğitimin ardında performanslarını sergileyen tiyatro oyuncuları, salonu dolduran Büyükçekmeceliler tarafından büyük beğeni topladı ve uzun süre alkışlandı. 

"Bu coşkuyu Çanakkale`de de yaşadık"

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Koordinatörü Selami İnce, “Hepinizi yürekten kutluyorum. Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri geçtiğimiz haftalarda Çanakkale’deydi. Bu coşkuyu onlar da orada yaşadı. Dr. Hasan Akgün’ün sizlere saygı ve selamları var” şeklinde konuştu. Tiyatro gösterisine katılan Büyükçekmece Belediye Koordinatörü Selami İnce ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu, Halk Akademisi eğitmenlerine ve tiyatro oyuncularına teşekkür belgelerini verdi.