Yeşilkent TSM Korosu`ndan Muhteşem Konser

Yeşilkent Türk Sanat Müziği Korosu, Beylikdüzü Kültür Merkezi`nde düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseriyle dinleyicilere sanat dolu bir gece yaşattı.

ARŞİV 24.12.2014 22:18:49 0
Yeşilkent TSM Korosu`ndan  Muhteşem Konser

Sunuculuğunu Cemal Özgüroğlu'nun yaptığı gecede koroyu  Şef Müftah Uğur yönetti ve birbirinden güzel eserler başarıyla icra edildi. Yeşilkent Başkanı Ali Samim Özer, gecede bir konuşma yaparak Yeşilkent' in Beylikdüzü'nde bir marka olduğunu; bu tür sosyal etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini bunu da gerçekleştireceklerini ifade etti. Salonu dolduran müzikseverler yıllardır dillerden düşmeyen Türk Sanat Müziği'nin gönüllere taht kurmuş duygu yüklü eserlerine eşlik ettiler hareketli eserlerler seslendirilirken de alkışlarla tempo tuttular.

 

Programın başarılı sunucusu Cemal Özgüroğlu'nun eşi Tomris Özgüroğlu da bir şarkı söyleyerek seyircilerden alkış aldı. Konserin ardından Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı - Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı ve Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Nazım Çuhalı, koroya teşekkür ederek çiçek taktiminde bulundular.