Yeni Başkan İmamoğlu Görevi Devraldı

Beylikdüzü Belediyesi`nin yeni Belediye Başkanı görevi devraldı

ARŞİV 4.04.2014 00:37:19 0
Yeni  Başkan İmamoğlu Görevi Devraldı

Beylikdüzü Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Yusuf Uzun, beş yıl boyunca Beylikdüzü'nde ellerinden geldiği kadarıyla çalıştıklarını ve iyi şeyler yapmaya çalıştıklarını belirterek " Başkan Ekrem kardeşime yeni görevinde başarılar dilerim, gerektiği zaman kendisine yardımcısı olacağımızı huzurlarınızda ifade etmek isterim" dedi, AK Parti' nin görev alacak 12 Belediye Meclis üyesine de başarı dileklerini iletti.Yeni Başkan Ekrem İmamoğlu da "Görevi devraldığımız eski başkan Yusuf Uzun'a ve mesai arkadaşlarına görev sürecindeki emekleri için teşekkür ediyorum" dedi, Yusuf Uzun?a ilçeye sağladığı katkılar için teşekkür plaketi takdim etti.Yusuf Uzun "Başkan artık beni yolcu etsin kahvesini içmek için daha sonra gelirim" diyerek espri yaptı ve İmamoğlu ile vedalaşarak Beylikdüzü Belediye binasından ayrıldı.

HER YER TÜRK BAYRAĞI İLE DOLUYDU

Başkanlık makam odasında yapılan törenin ardından Belediye binası önünde onbinleri bulan kalabalık tarafından saygı duruşunda bulunuldu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu.

OĞUZ KAAN SALICI "İMAMOĞLU BİLEĞİNİN HAKKIYLA KAZANDI"

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı "Bugün mutlu bir gün, uzun ve yoğun bir çalışma sonucunda Beylikdüzü örgütü ve Beylikdüzü halkı verdikleri sözü tuttu "kazanacağız" dedi ve  Ekrem İmamoğlu'nu Belediye Başkanlığına getirdi.Ben CHP İl Başkanı olarak diyorum ki; Beylikdüzü Belediyesinde çalışan başı örtük ya da açık bizim kardeşimizdir.CHP ye oy veren ya da vermeyen işini iyi yaptığı sürece herkesle çalışmaya devam ederiz.İmamoğlu var gücüyle gece gündüz demeden çalışarak bileğinin hakkıyla bu koltuğa geldi oturdu"

İMAMOĞLU "ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREK"

Hepinizi yürekten selamlıyorum diyerek konuşmasına başlayan yeni Başkan Ekrem İmamoğlu defalarca projeleri anlattıklarını ve Beylikdüzü'nün çok daha iyi şeylere layık olduğunu söyledi.İmamoğlu konuşmasına şöyle devam etti:"Görevi devraldığımız eski başkan Yusuf Uzun'a az önce teşekkür ettim, görev süresinde verdikleri emek için bir kere daha buradan teşekkür ediyorum."

"ÇOK ŞÜKÜR KİMSENİN BURNU KANAMADI"

İmamoğlu seçim sürecini değerlendirirken şunları söyledi "Bizler seçim sürecinde mümkün olduğu kadar sevgiyle, saygıyla, hata yapmadan tamamladık. Hep dua ettim; bir kişinin bile burnu kanamasın diye dua ettim. Ne  mutlu bana ki, hiç kimsenin burnu kanamadan seçim bitti. "

"250 BİN VATANDAŞIN KALBİNİ KAZANAN BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM"

"Göreceksiniz, bu kent çok güzel bir kent olacak. Ben beş yıldır her ortamda sizleri dinledim sorunlar karşılıklı olarak konuştuk, çözümlerin bir kısmını sizlerle birlikte hazırladık. Biz insanları dinlerken insan ayırmadığımız gibi o sandığa atılan oylarda da kimseyi ayırt etmedik, bundan sonrada etmeyeceğiz.Ben bütün partili büyüklerim önünde size söz veriyorum. Ve şunu unutmayalım; Çok çalışmamız gerek. Bu şehre hak ettiği değerleri kazandıracağız. Sizlerden aldığımız güçle bütün emeğimizle çalışacağız. Göreceksiniz bu kentte hiçbir sorun kalmayacak.Bütün eksiklikler tamamlayacağımız gibi, bu şehir İstanbul'un en iddialı ilçelerinden biri olacak. Hatta Şişli'yi de, Kadıköy'ü de geçecek. Ben sayenizde bize çıkan oylarla değil, atılan bütün oylarla buradayım. Biz emanetçiyiz."Başkan İmamoğlu konuşmasını şu sözlerle tamamladı:"Yarından itibaren hep beraber başlayacağımız yolda başarılı olmaya var mısınız? Ben de bu şehirde yaşayan 250 bin vatandaşın kalbini kazanan bir Belediye Başkanı olacağım. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum"CHP Parti Meclis üyesi İbrahim Yener, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tülay Emek, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu,THM sanatçısı Ekrem Ataer de törene katılanlar arasındaydı.