YBBD MERSİN ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

Merkezi İstanbul`da olan YBBD Mersin Şubesini törenle açtı

BEYLİKDÜZÜ 12.12.2015 15:23:32 0
YBBD MERSİN  ŞUBESİ TÖRENLE  AÇILDI

YBBD`nin Mersin şube açılışına Genel Başkan Nezir Karayün ve beraberindeki gazetecilerler, Batman Şubesi Başkanı Tercan Atılgan ile farklı illerden gelen çok sayıda gazeteci katıldı.

Açılış etkinliğinde bir konuşma YBBD Mersin Şube Başkanı Türkan Şallı “Genel merkezimizin çalışmalarına destek olarak mesleğimize kalite getirilmesi yönünde çalışacağız. Görevimiz yerel basın anlayışı ve olgusunu gelecek nesillere aktarmak olacak, mesleğimizin zorluklarını birlikte aşmak için birlikte yürüyecek, birlikte büyüyeceğiz” dedi.

MESLEKİ DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEYECEĞİZ

YBBD Genel Başkan Nezir Karayün ise yaptığı konuşmada “Mesleğimizin geleceğe güvenle bakabilmesi, yeni yetişen nesilin mesleğe saygı duyması yerel basın çalışanlarının eğitimli, kariyer ve kalite sahibi insanlar olabilmesi için hep birlikte çalışacağız. Bugün resmi açılışını gerçekleştirdiğimiz Mersin şubemizin ardından Türkiye’nin çeşitli illerinde hızla teşkilatlanmayı planlayan yapımız ile mesleki dayanışma örneği sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

Açılış sonrası basın mensupları ve davetliler, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte Tarsus`un tarihi yerlerini gezme fırsatı buldu.