Yalçın Özden ve Ekibi Beylikdüzü' nü Kahkahaya Boğdu

Beylikdüzü'nde yaşayan tiyatro severler usta tiyatrocu Yalçın Özden'in yazıp-yönettiği "ORTAYA BİR KARIŞIK" adlı 2 perdelik komedi tarzındaki oyunu izlediler.

ARŞİV 9.03.2013 21:11:00 0
Yalçın Özden ve Ekibi Beylikdüzü

Beylikdüzü'nde yaşayan tiyatro severler usta tiyatrocu Yalçın Özden'in yazıp-yönettiği Salih Ünal, Selin Bayraktar Keskin, Uğurtan Aydemir, Şehmuz Şan ve Ahu Özden gibi tiyatrocuların oynadığı  "ORTAYA BİR KARIŞIK" adlı 2 perdelik komedi tarzındaki oyunu izledi.

Tiyatro gösterisinde, televizyon kanallarının rekabet nedeniyle reyting adına düzeysiz programlar yapması, bu durumdan köyden kentte tüm ulusun etkilendiği, ölen bir insanın ahiret hayatında nelerle karşılaşabileceği ve iyi insanların ahiret hayatında mutlu olabileceği işlendi. Beylikdüzü Belediyesi'nin organizasyonuyla Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda, ilk çağ insanları ile başlayan ve günümüze kadar uzanan çizgide siyaset, sahne ve iş dünyasının yakından tanınan çeşitli isimlerinin taklitleri izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

 

Usta tiyatrocu Yalçın Özden'in özellikle Sakıp Sabancı ve Bülent Ecevit tiplemeleri izleyiciler tarafından çok beğenildi. Yalçın Özden Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü ilgililerine davetlerinden dolayı teşekkür etti, Beylikdüzü'nde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

www.beyhaber.com